Το Τατουάζ: Ντόμινο εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια
Media

Το Τατουάζ: Ντόμινο εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια

Ανατρεπτικά και με πολλές εκπλήξεις είναι τα επόμενα επεισόδια της αστυνομικής ερωτικής σειράς του Alpha «To τατουάζ».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Mytv. Ορφέας έρχεται αντιμέτωπος με την καθαρίστρια του σπιτιού του, h οποία διαβάζει το γράμμα στο οποίο εξομολογείται πως είναι δολοφόνος. Παράλληλα, από τις 15 Μάριου ο Αντρέας Γεωργίου αναλαμβάνει έναν ρόλο-έκπληξη στη σειρά, αυτόν του Νικόλα, ενός φλογερού χορευτή αργεντίνικου τάνγκο.

Η απόφαση του Ορφέα να αυτοκτονήσει θα φέρει ένα ντόμινο εξελίξεων στα προσεχή επεισόδια. Ο νεαρός κατάφερνε να βγει νικητής από τη μάχη που δίνει στο νοσοκομείο, αλλά το γράμμα που άφησε, στο οποίο ομολογεί τους φόνους που έχει διαπράξει, κινδυνεύει να διαβαστεί και να μαθευτεί σε όλους η σκοτεινή του πλευρά.

Το γραμμά-εξομολόγηση βρίσκεται στο σπίτι της Ελένης και όλα τα μέλη της οικογένειας Μελά έχουν πρόσβαση εκεί, όσο αυτή βρίσκεται στο πλευρό του, στο νοσοκομείο. Ο Ορφέας συνέρχεται; αλλά ζει με την αγωνία του γράμματος που άφησε στο σπίτι, στο οποίο εξιστορεί όλη την εγκληματική του δράση γράφοντας αναλυτικά πόσους φόνους έχει διαπράξει.

Στο μεταξύ, το γράμμα αποτελεί μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί, ειδικά από τη στιγμή που ο Άλεξ πηγαίνει στο σπίτι της αδελφής του και το πιάνει στα χέρια του. Ωστόσο, ο νεαρός δεν το διαβάζει. Παράλληλα, η ψυχίατρος Τόνια δίνει στην Τατιάνα το «προφίλ» του «Γενάρη» και βλέπουμε ότι οι διαπιστώσεις της αποτελούν ένα ακόμη βήμα για να «γνωρίσει» η Αστυνομία καλύτερα τον ψυχισμό του δολοφόνου.

Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος κάνει μια ακόμη προσπάθεια να πείσει την Τατιάνα πως ο Άγγελος είναι αθώος προκειμένου να τον βοηθήσει να αποφυλακιστεί. Τις επόμενες μέρες ο Ορφέας βγαίνει από το νοσοκομείο και το μοναδικό του μέλημα είναι να επιστρέψει στο σπίτι του και να κρύψει το γράμμα. Ωστόσο, εκεί τον περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη. Το περιβόητο γράμμα βρίσκεται στα χέρια της καθαρίστριας, η οποία μόλις το έχει διαβάσει και έτσι γνωρίζει πως είναι δολοφόνος Η μάχη με τον χρόνο ξεκινά τότε για τον νεαρό προκειμένου να μην προλάβει η γυναίκα να καταθέσει στην Αστυνομία, αλλά και για να καταφέρει να ξεφύγει τη σύλληψη ακόμη μία φορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved