Αλλαγή ώρας για την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη

Αλλαγή ώρας για την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη

Η ανακοίνωση του Έψιλον

Η είσοδος του Σπύρου Χαριτάτου στην πρωινή ζώνη του Έψιλον έφερε ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του σταθμού. Μετά την Κατερίνα Καινούργιου και το «Φτιάξε καφέ να στα πω» θα μεταδίδεται από τις 08:45- 12:45 ήρθε η αλλαγή και στην ώρα προβολής της εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού το «Εμείς» θα βγαίνει στον «αέρα» στις 12:45.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Έψιλον:


«ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΑΖΙ» στις 06:00

Η πρωινή ενημέρωση στο Epsilon TV θα έχει την υπογραφή του Σπύρου Χαριτάτου.

Καθημερινά στις 06:00, ο Σπύρος Χαριτάτος και η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του θα μεταφέρουν τον παλμό της επικαιρότητας στο πρωινό μας ξύπνημα.

Διαρκής καταγραφή κάθε ενδιαφέρουσας πληροφορίας από την Ελλάδα και τον κόσμο θα περιλαμβάνεται στο πλήρες πρωινό μενού των τηλεθεατών. Μαζί με ζωντανές συνδέσεις, ανταποκρίσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποστολές στη χώρα μας και το εξωτερικό.

«ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ» στις 08:45

Το μόνο που αλλάζει είναι η ώρα. Γιατί το πιο πλούσιο πρωινό δεν το αλλάζεις!

Στις 08:45 η Κατερίνα Καινούργιου και η κεφάτη παρέα της σας σερβίρουν ό,τι θα θέλατε να δείτε! Όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια των τηλεοπτικών στούντιο, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής και της ξένης showbiz, αποκλειστικότητες και αποκαλύψεις, αλλά και οι τελευταίες τάσεις από τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που φτιάχνουν τον πρώτο καφέ της ημέρας!

Στην εκπομπή συμμετέχουν και οι τηλεθεατές με τις δικές τους καθημερινές ιστορίες. Όχι μόνο το μικρόφωνο, αλλά και η κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω», είναι πλέον στη διάθεση των τηλεθεατών για να μοιραστούν με την πρωινή μας παρέα όλα όσα τους απασχολούν και να λύσουν τα δικά τους συναισθηματικά και προσωπικά… διλήμματα!

«ΕΜΕΙΣ» στις 12:45

Η Χριστίνα Λαμπίρη επίσης αλλάζει ώρα. Από τις 12.45 θα συνεχίσει να ενώνει το χέρι της με το δικό σας με ανθρωπιά, χαμόγελο και αισιοδοξία και να μας ταξιδεύει στις γειτονιές της Ελλάδας. Πάντα με πλούσιο ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις, προσωπικές ιστορίες, αλλά και με μια πιο ευχάριστη πινελιά καταγραφής της επικαιρότητας.