«Κάποιοι έξυπνοι επιχειρηματίες έβαλαν τον Ντάνο να παίξει για να εκμεταλλευτούν τη μεγάλη επιτυχία»
Media

«Κάποιοι έξυπνοι επιχειρηματίες έβαλαν τον Ντάνο να παίξει για να εκμεταλλευτούν τη μεγάλη επιτυχία»

Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του σχολίασε τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά «Το τατουάζ». 

Αναφέρθηκε επίσης στις αδικίες που δέχτηκε στον χώρο αλλά και στη συνεργασία του με τον Κώστα Μπίγαλη στην παράσταση «Πέντε». Ο λόγος για τον Βύρωνα Κολάση.

Σας έχουν αδικήσει;

Αμέτρητες φορές έχω βιώσει την αδικία, αλλά δεν με πειράζει, με ευχαριστεί. Είχα πει στον Μάνο Κατράκη: «Μα είναι δυνατόν να μην μπορώ να μιλήσω; Αμέσως βλέπω την ειρωνεία του ενός και του άλλου». Τότε μου είχε πει μία μαγική πρόταση: «Να φοβάσαι όταν πάψουν να ασχολούνται μαζί σου».

Αναφερθήκατε στον Γιώργο Αγγελόπουλο από το «Survivor» που παίζει σε σίριαλ, παρ όλα αυτά συνεργάζεστε με τον Κώστα Μπιγάλη, που δεν είναι ηθοποιός.

Ο Κώστας Μπίγαλης έχει σπουδάσει το αντικείμενο του θεάτρου, είναι πολύ καλός ηθοποιός και πολύ καλύτερος από πολλούς επαγγελματίες ηθοποιούς. Είναι γεννημένος κωμικός ηθοποιός. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι παιδί που αγωνίστηκε στο «survivor», βρέθηκαν κάποιοι έξυπνοι επιχειρηματίες και είπαν πως θα εκμεταλλευτούν τη μεγάλη επιτυχία και τον έβαλαν να παίξει. Αν το παιδί έχει ταλέντο από τη φύση του, θα φανεί, αν δεν έχει, θα είναι ένας κομήτης που ήρθε και πέρασε.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved