Meryem: Ο Οκτάι είναι πλέον αποφασισμένος να σκοτώσει τον Σαβάς
Media

Meryem: Ο Οκτάι είναι πλέον αποφασισμένος να σκοτώσει τον Σαβάς

Πολλές οι εξελίξεις της σειράς «Meryem».

Η Νουρτέν μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα της Γκιουλουμσέρ και προσπαθεί να βρει τρόπο για να ενημερώσει τον Οκτάι. Η Μπελίζ μαθαίνει τι επιδιώκει ο Μπερκ. Αυτά που μαθαίνει, θα αλλάξουν τη ζωή όλων.

Ο Οκτάι βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του και η Μεριέμ μαθαίνει πως η Γκιουλουμσέρ είναι μητέρα του Γκιουτσλού και καταρρέει. Ο Σαβάς πηγαίνει στη Μεριέμ και προσπαθεί να την κάνει να τον συγχωρέσει.

Ο Σαβάς, η Μεριέμ, ο Γκιουτσλού και η Μπουρτζού βρίσκονται εμπρός σε μία έκπληξη. Ο πρώην άντρας της Σελμά, ο Μαχμούτ, την έχει απαγάγει. Τώρα, θα πρέπει να τους βρουν και να γλυτώσουν τη Σελμά από τα χέρια του.

Προκειμένου να βρουν τη Σελμά και τον Μαχμούτ, ο Σαβάς, η Μεριέμ, ο Γκιουτσλού και η Μπουρτζού αποφασίζουν να ενεργήσουν μαζί, παρά τα μεταξύ τους προβλήματα. Θα βγουν στον δρόμο μαζί για να σώσουν τη Σελμά και το παιδί της από τα χέρια του άντρα της.

Ο Οκτάι είναι πλέον αποφασισμένος να σκοτώσει τον Σαβάς και για τον σκοπό αυτό αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τον Μαχμούτ. Από την άλλη, ο Οκτάι συνεχίζει να κάνει τη ζωή της Μεριέμ ολοένα και πιο δύσκολη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved