Hell’s Kitchen: Διαγωνιζόμενος παντρεύεται τον Απρίλιο. Γνώρισε την γυναίκα του μέσω facebook
Media

Hell’s Kitchen: Διαγωνιζόμενος παντρεύεται τον Απρίλιο. Γνώρισε την γυναίκα του μέσω facebook

Το Hell’s Kitchen έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και ήδη έχουμε ξεκινήσει να γνωρίζουμε τα πρόσωπα τα οποία συμμετέχουν σε αυτό. Και μπορεί το reality μαγειρικής, ,μόλις να ξεκίνησε, ωστόσο ένας από τους παίκτες σε λίγο καιρό θα ντυθεί... γαμπρός.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Χαλουλάκο. Είναι 29 ετών από τη Νίκαια. Οι φίλοι του τον αποκαλούν «Χοντρίνι». Ασχολήθηκε με τη μαγειρική γιατί του αρέσουν οι γεύσεις. Εάν δε μαγειρεύει, τρώει και δοκιμάζει διαρκώς πιάτα. Παντρεύεται τον Απρίλιο. Η μέλλουσα σύζυγός του είναι 29 ετών και ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική. Γνωρίστηκαν μέσω facebook και διαπίστωσαν τα κοινά ενδιαφέροντά τους και τον κοινό τόπο καταγωγής, τον Πόρο. Ο Κωνσταντίνος από 17 χρονών έκανε διάφορες δουλειές για να καταφέρει να μαζέψει χρήματα και να σπουδάσει στη σχολή μαγειρικής.

Μεγάλωσε με την μητέρα του, τη γιαγιά και τον παππού του, ο οποίος αποτέλεσε και το πρότυπό του. Ο παππούς του με ένα βιβλίο μαγειρικής του Τσελεμεντέ μπάρκαρε για το εξωτερικό κάνοντας τον μάγειρα. Η μητέρα του ήταν η δεύτερη γυναίκα ανθυποπλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού. Δηλώνει ευαίσθητος και υπομονετικός. Ήταν να παντρευτεί αυτή την περίοδο τώρα αλλά το ανέβαλλε για να μπει στο ΗΚ και θα παντρευτεί μετά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved