Ο DJ παίκτης του Hell’s Kitchen. Η φιλία του με την Λάσπα και η συνεργασία με τον ράπερ Pitbull
Media

Ο DJ παίκτης του Hell’s Kitchen. Η φιλία του με την Λάσπα και η συνεργασία με τον ράπερ Pitbull

Μπορεί να μπήκε στο Hell’s Kitchen, ωστόσο δεν επιζητά τη δημοσιότητα καθώς έχει πάρει μια καλή γεύση λόγω του προηγούμενου επαγγέλματος του ως dj.

Ο 33χρονος Αλέξανδρος Ζαλαβράς έχει μείνει στο Μαϊάμι όπου έχει εργάστηκε στο εστιατόρια του Νεκτάριου Νικολόπουλου, αφού γνώρισε την Κατερίνα Λάσπα. Θέλει να μυήσει τον κόσμο σε νέες μαγειρικές τεχνικές και στη μοντέρνα κουζίνα. Συγκατοικεί με την κοπέλα του αν και η σχέση τους μετρά μόλις τρεις μήνες.

Αγαπάει τη μουσική και από 15 ετών έπαιζε RnB και ραπ σε κλαμπ. Κατά τη διάρκεια μιας συνεργασίας με τον γνωστό Αμερικανό ράπερ Pitbull είχε την ευκαιρία να παίξει μαζί του σε συναυλίες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Δυο μέρες ήταν συνεχώς μαζί του και του είχε κάνει εντύπωση η ιστορία της ζωής του αφού έχει 4 παιδιά από διαφορετικούς συζύγους κι έζησε σκληρά χρόνια στην Κούβα. Αργότερα του πρότειναν να κάνει συναυλίες μαζί του και με τον Enrique Inglesias αλλά πια τον είχε κερδίσει η μαγειρική και αρνήθηκε.

Μικρός θυμάται τον εαυτό του να βοηθά την μητέρα του στην κουζίνα, στην παρασκευή γλυκών. Αργότερα θέλησε να μάθει να μαγειρεύει σωστά για το σπίτι του και γράφτηκε σε σχολή μαγειρικής. Εκεί, κάποιος καθηγητής του σεφ, με εμπειρία σε βραβευμένο με michelin εστιατόριο στο Βέλγιο, αναγνώρισε το ταλέντο του και τον προέτρεψε να ασχοληθεί επαγγελματικά. Δηλώνει σκληραγωγημένος στα καψίματα και στα κοψίματα, καθώς μικρός δούλευε δίπλα στον πατέρα του σε συνεργείο αυτοκινήτων. Στα μαθητικά χρόνια ασχολήθηκε με την τοξοβολία και έχει κατακτήσει ένα μετάλλιο. Δηλώνει αυθόρμητος, αστείος και πολύ κοινωνικός. «Θέλω να κερδίζω τον κόσμο με τον χαρακτήρα μου», τονίζει.

Στο Μαιάμι όπου δούλεψε συναντούσε τον Iggy Pop που έμενε σχεδόν δίπλα από το εστιατόριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved