Μοιραία γυναίκα η Ελισάβετ Μουτάφη
Media

Μοιραία γυναίκα η Ελισάβετ Μουτάφη

Η Ελισάβετ Μουτάφη επιστρέφει στην μικρή οθόνη.

Θα την δούμε την Παρθένα Ζωή όπου θα υποδυθεί την πρώην γυναίκα του φωτογράφου Μαρκ Στάμος -Αλέξανδρος Σταύρου-, που τον είχε απατήσει με τον νεαρό Άρη Ελευθερίου -Αποστόλης Τότσικας-, κάνοντας τη ζωή του πρώτου σμπαράλια αλλά και τη δική της πραγματικό μαρτύριο.

«Όταν με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγό εταιρία του κύριου Καραγιάννη για να συμμετάσχω στην “Παρθένα Ζωή” απάντησα αμέσως θετικά, καθώς είχα μια άψογη συνεργασία μαζί τους από την παραγωγή “Ar3na”. Προσθέτοντας και το γεγονός ότι τη σκηνοθεσία της “Παρθένας Ζωής” υπογράφουν ο Πιέρρος Ανδρακάκος, με τον οποίο είχα συνεργαστεί στο “Ταμάμ”, και ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, που είχαμε δουλέψει στη “Βέρα στο δεξί”, έκρινα ότι υπήρχαν όλα τα εχέγγυα μιας καλής δουλειάς» είπε στην Espresso η Ελισάβετ Μουτάφη και συνέχισε: «Ακόμη, το ότι θα βρεθώ ξανά στο πλατό με τον Αλέξανδρο Σταύρου, που έχουμε συνεργαστεί τόσο στα “Κλεμμένα όνειρα” όσο και στη “Βέρα στο δεξί”, αυτό μόνο μεγάλη χαρά μού έχει φέρει τη συγκεκριμένη περίοδο».

Μάλιστα, η Ελισάβετ Μουτάφη αποκάλυψε ότι από τώρα και στο εξής θα υπάρχει μεγάλο σασπένς στο σίριαλ.

«Η Σάρα έρχεται για να πάρει εκδίκηση και θα εισβάλει πολύ βαθιά στα μυστήρια που κρύβει η ανθρώπινη ψυχή. Τι την ώθησε να παντρευτεί τον Μαρκ; Γιατί ενέδωσε στο φλερτ του επιπόλαιου Αρη; Ποιος φταίει για ό,τι της συνέβη; Τι εξηγήσεις τής είχε δώσει τότε καθένας και ποια ήταν η αλήθεια; Ποιοι πρέπει να έχουν τύψεις και ενοχές; Θα λυθούν πολλές απορίες και θα φανερωθούν οι αληθινές πλευρές των δύο ανδρών»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved