Μαρία Λουίζα Βούρου: «Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα αρνητικά σχόλια»
Media

Μαρία Λουίζα Βούρου: «Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα αρνητικά σχόλια»

Η Μαρία Λουίζα Βούρου είναι ανταγωνιστική; Και αν όχι, πώς αντιμετωπίζει τα κακόβουλα σχόλια ή την κριτική κάποιων στη δουλειά της; Η παρουσιάστρια της εκπομπής «όλα καλά» στο Μακεδονία tv αποκαλύπτεται…

Φέτος, παρουσιάζεις την εκπομπή «Όλα Καλά» στο Μακεδονία TV. Πως εξελίσσεται για σένα η χρονιά;

Τα πράγματα έχουν εξελιχθεί ακόμη καλύτερα από ότι περίμενα. Όταν μου έγινε η πρόταση από το Μακεδονία TV, ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Με χαροποίησε ιδιαίτερα ή η πρόταση καθώς, το «Όλα Καλά» ήταν μία εκπομπή που παρακολουθούσα και μου άρεσε πολύ.. Χάρηκα, που θα βρισκόμουν στο τιμόνι μιας εκπομπής, που ο κόσμος έχει αγαπήσει. Φέτος, οι τηλεθεατές μας έχουν δείξει ακόμη περισσότερο την αγάπη τους για την προσπάθεια που κάνουμε.

Απ’ όλες αυτές τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή σου, μετά την πρόταση από το Μακεδονία TV, τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

Το δυσκολότερο ήταν μετακόμιση μου στην Θεσσαλονίκη. Η οικογένεια μου, το σπίτι μου, οι φίλοι μου είναι στην Αθήνα οπότε, μου πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστώ. Όσο για την εκπομπή νομίζω ότι μπήκα πάρα πολύ γρήγορα σε ρυθμούς και πρόγραμμα.

Σχεδόν σε όλες τις τηλεοπτικές ομάδες αναπτύσσονται διάφορες ίντριγκες. Εσείς έχετε τέτοια φαινόμενα;

Δόξα τω Θεό εμείς δεν έχουμε ούτε ίντριγκες, ούτε καυγάδες στην εκπομπή. Αυτό ήταν και το πρώτο πράγμα που είχα πει στα πρώτα μίτινγκ. Είμαστε μια μικρή ομάδα, οπότε πρέπει να μαστέ όλοι μαζί ενωμένοι και πολύ συντονισμένοι, για να μπορέσουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μικρές διαφωνίες μπορούν να υπάρξουν άλλα, όμως, ούτε καν την επόμενη ώρα, αλλά τα επόμενα λεπτά, έχουν ξεχαστεί όλα.

Το «Όλα Καλά» είναι μια ανταγωνιστική εκπομπή;

Ναι, είναι ανταγωνιστική εκπομπή. Και αυτό φαίνεται και από τα νούμερα αλλά και από την αναπαραγωγή των θεμάτων μας, σε όλη την ελληνική τηλεόραση. Έχουμε αποκτήσει φανατικό κοινό και αυτό είναι μοναδικό. Τα παιδιά της εκπομπής, δουλεύουνε πάρα πολύ σκληρά και έχουν πρωτογενή θέματα, τα οποία αναπαράγονται και μάλιστα κάνουνε και έντονο ντόρο. Αυτό είναι ένα μεγάλο δείγμα της επιτυχίας μας.

Εσύ σαν άνθρωπος είσαι ανταγωνιστική;

Δεν θα λεγα ότι είμαι ανταγωνιστική ή αν είμαι, είμαι μάλλον σε νορμάλ πλαίσιο. Με ενδιαφέρει να κάνω τη δουλειά μου σωστά και δε με απασχολεί καθόλου τι γίνεται γύρω μου. Δε με ενδιαφέρουν καθόλου τα αρνητικά σχόλια, παρά μόνο εκείνα που έχουνε κάποια βάση. Αυτά τα λαμβάνω υπόψη μου για να γίνομαι καλύτερη. Είμαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και αυτό, όσοι με παρακολουθούν, το ξέρουν καλά και νομίζω ότι είναι και κάτι που τους αρέσει.

Πηγή: lifestyleoptions

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved