Χατζίδου: «Έγινε ένα σκηνικό με την Κωνσταντίνα και ένιωσα ένα βάρος, στεναχωρήθηκα»
Media

Χατζίδου: «Έγινε ένα σκηνικό με την Κωνσταντίνα και ένιωσα ένα βάρος, στεναχωρήθηκα»

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε για την συμμετοχή της στο Survivor και μερικά απ' όσα είδαμε. 

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο περιστατικό με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και εξήγησε γιατί στεναχωρήθηκε.

Ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρες τηλέφωνο βγαίνοντας;

«Επειδή ήμασταν μπροστά ένα επεισόδιο, έπρεπε να περιμένω να προβληθεί προτού έχω τη δυνατότητα να επικοινωνήσω με οποιονδήποτε! Μετρούσα τα λεπτά! Με το που μου έφεραν το τηλέφωνο μίλησα μέσω facetime με τους γονείς μου»

Έκανες μια ανάρτηση στα social media, όπου έλεγες για το κουράγιο και τις αντοχές που χρειάστηκες στο «Survivor», αλλά και που θα σου χρειαστεί στην Αθήνα. Τι σε οδήγησε σε αυτήν την ανάρτηση;

«Τα όσα πέρασα εκεί. Είναι κάτι απίστευτα δύσκολο, το οποίο ν δεν ζήσεις δεν το καταλαβαίνεις. Είχα παρακολουθήσει το πρώτο Survivor και ξέρω πώς νιώθει ο τηλεθεατής. Δεν μπορείς όμως παρακολουθώντας να μπεις στην ψυχολογία του παίκτη. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αυτά που κάναμε, με την πείνα που είχαμε, είναι εξωπραγματικά. Αυτό χρειάστηκε πολλή δύναμη. Στη συνέχεια, βγαίνοντας, παρόλο που ως τραγουδίστρια είμαι εξοικειωμένη στην επαφή με τον κόσμο, και στα θετικά και αρνητικά σχόλια, ήταν διαφορετικό. Εκεί δεν είχαμε συναίσθηση του τι συμβαίνει έξω ή του τι έχει παρακολουθήσει ο κόσμος στα επεισόδια. Έγινε για παράδειγμα ένα σκηνικό με την Κωνσταντίνα. Ύστερα απ' αυτό εμείς ήμασταν σαν να μη συνέβαινε τίποτα, για αυτό και μετά δεν μπορούσα να καταλάβω το μέγεθος που πήρε έξω όλο αυτό το πράγμα. Δεν ήξερα τι έχει δει ο κόσμος ή πώς φάνηκε όλο αυτό με την Κωνσταντίνα ή με τον Νικόλα. Εκείνη την ώρα ένιωσα ένα βάρος, στενοχωρήθηκα. Γι’ αυτό υπήρξε η ανάρτηση μου ότι θέλει κουράγιο και στο «έξω» ώστε να αντιληφθείς τι έχει γίνει, να το αντιμετωπίσεις, να το εξηγήσεις, ώστε να καταλάβουν τουλάχιστον οι περισσότεροι. Ευτυχώς υπάρχει η εκπομπή της Ντορέττας, στην οποία μπορείς να εξηγήσεις στους ανθρώπους που παρακολουθούν το survivor τι ακριβώς έχει γίνει» εξήγησε στο 7μέρεςtv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved