Λασκαράκη: «Το φαινόμενο του «Survivor» ήταν ένα γεγονός που έθεσε προβληματισμούς σε όλους μας»
Media

Λασκαράκη: «Το φαινόμενο του «Survivor» ήταν ένα γεγονός που έθεσε προβληματισμούς σε όλους μας»

Το «Σόι σου» είναι μια από τις σειρές που έχει δοκιμαστεί… Έχει αλλάξει ημέρες και ώρες προβολής, έχει κονταροχτυπηθεί με άλλα σίριαλ, ριάλιτι. Όλες αυτές οι αλλαγές δημιούργησαν άγχος στην Βάσω Λασκαράκη και την συμπρωταγωνίστριά της, Ιωάννα Ασημακοπούλου;

«Δεν θα έλεγα άγχος ακριβώς, αλλά κάποιους προβληματισμούς σίγουρα ναι! Ας πούμε το φαινόμενο του «Survivor» πέρσι ήταν ένα γεγονός που έθεσε προβληματισμούς σε όλους μας, όμως όταν είδαμε ότι το κανάλι στηρίζει τη δουλειά και δεν πανικοβλήθηκε αλλά το αίσθημα που μας μεταφέρθηκε ήταν εμείς συνεχίζουμε αυτό που κάνουμε με αμείωτο ζήλο κι ενδιαφέρον και θα δούμε, αυτό αμέσως δημιουργεί ηρεμία. Γενικά, ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος κι ευτυχώς δεν υπήρξε. Περισσότερο όλοι μαζί συζητάμε στα γυρίσματα αυτά που συμβαίνουν και προχωράμε όλοι μαζί παρακάτω» τόνισε στο TV Kous Kous.

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Όντως οι δοκιμασίες που έχει περάσει είναι αρκετές όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίες ήταν φυσικό επόμενο να μου δημιουργήσουν άγχος σε σχέση με όλα αυτά που έβλεπα να γίνονται γύρω μου και σε άλλες δουλειές. Σίριαλ κόπηκαν απότομα, πολλοί φοβόντουσαν ότι έρχεται το τέλος της μυθοπλασίας, κάτι που ευτυχώς όχι μόνο για τη δίκη μας δουλειά αλλά και για πολλές άλλες διαψεύσθηκε. Το «Σόι» πέρασε με επιτυχία τους σκοπέλους του ανταγωνισμού διότι είχε ένα ισχυρό cast, ένα δυνατό σενάριο και ένα κανάλι που το στήριξε ποικιλοτρόπως, από το ξεκίνημα του μέχρι και σήμερα.»

-Έχετε σκεφτεί πώς θα είναι η επαγγελματική σας ζωή μετά το Σόι; Έχετε γίνει μια ωραία παρέα. Αποτελεί πλέον για εσάς καθημερινότητα...

Βάσω Λασκαράκη: «Το σκέφτομαι παρά πολύ είναι η αλήθεια! Γιατί όσο και να λέω ότι θα ήθελα να κάνω και κάτι καινούργιο, θα μου λείψει παρά πολύ αυτή η δουλειά όταν τελειώσει γιατί πραγματικά είναι μια παρέα που δεν συναντάς εύκολα. Είναι το σύνολο τόσο ωραίο, η παρέα τόσο καλή που νιώθω σαν να είμαι με τους φίλους μου, την οικογένεια μου... Γενικά νιώθω μεγάλη ασφάλεια σε αυτή τη δουλειά»

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Είναι δύσκολο να σκεφτώ το μετά. Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να έχω κάποια συγκεκριμένη προσδοκία, θέλω να αφήσω τα πράγματα να έρθουν αβίαστα. Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αφήνουμε τη ζωή μας στην τύχη. Σίγουρα πάντως αυτό που θα μείνει μετά από το «Σόι» είναι ένα καινούργιο... σόι, μια κι έχουμε γίνει όλοι μια οικογένεια πλέον...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved