Πότε κάνουν πρεμιέρα οι «Δέκα μικροί Μήτσοι» στον ΑΝΤ1;
Media

Πότε κάνουν πρεμιέρα οι «Δέκα μικροί Μήτσοι» στον ΑΝΤ1;

«Δέκα μικροί Μήτσοι» επιστρέφουν στις οθόνες μας! Ο Λάκης Λαζόπουλος έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και ετοιμάζει έξι καινούργια επεισόδια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Λάκης Λαζόπουλος έχει σηκώσει ήδη τα μανίκια και εργάζεται πυρετωδώς για την τηλεοπτική επιστροφή του! Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο ΑΝΤ1 τα είχαν βρει -σε ό,τι αφορά τα οικονομικά- εδώ και καιρό και βρίσκονταν πολύ κοντά στην τελική συμφωνία για την αναβίωση των «Δέκα μικρών Μήτσων» έπειτα από 14 χρόνια.

Ωστόσο, κάποια διαδικαστικά θέματα και λεπτομέρειες της φιλόδοξης παραγωγής, που αφορούσαν τα σκηνικά και τους συνεργάτες -ηθοποιούς και τεχνικούς-, έγιναν η αιτία να καθυστερήσει λιγάκι να βγει... λευκός καπνός! Κι αυτό διότι η επιθυμία του Λάκη ήταν να βάλει την εμπνευσμένη δημιουργική σφραγίδα του σε ακόμη ένα άρτιο καλλιτεχνικό προϊόν, από αυτά που μας έχει συνηθίσει στη διάρκεια της επιτυχημένης πορείας του στη μικρή οθόνη, και δη στην κωμωδία.

Ουσιαστικά προβλήματα ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπήρξαν ποτέ, αφού τόσο ο ίδιος όσο και ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος -ο οποίος ήθελε διακαώς να εξασφαλίσει μια συνεργασία με τον Λάκη από το περασμένο καλοκαίρι- είχαν βρει εξαρχής την κοινή συνισταμένη τους, που δεν είναι άλλη από μια καλή και ποιοτική τηλεόραση! Οπως μετέφερε αξιόπιστη πηγή, ο Λαζόπουλος έχει σχεδόν καταλήξει και στην ημέρα προβολής των «Δέκα μικρών Μήτσων», η οποία θα είναι -εκτός απροόπτου- το Σάββατο.

Οσο για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σατιρικής σειράς, που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν πέσει στο τραπέζι δύο ημερομηνίες, η 24η ή η 31η Μαρτίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved