Media

Power Of Love: Δώρος και Αθηνά: Το γουνάκι, το φιλάκι και η… σούπα!

Gossip-tv Team

Υπό κανονικές συνθήκες θα ξεκινούσαμε το κείμενο με το φιλί του ζευγαριού όμως αξίζει τον κόπο να κάνουμε γενικά μια αναφορά στο πρώτο ραντεβού εκτός Power of Love.

Μιλάμε φυσικά για τον Δώρο και την Αθηνά. Το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να δειπνήσει εκτός σπιτιού αφού ο Δώρος βγήκε ο πιο αγαπητός παίκτης του κοινού για αυτή την εβδομάδα κι έτσι επέλεξε την Αθηνά για να απολαύσουν μερικές στιγμές εκτός σπιτιού.

Το ραντεβού εκτός σπιτιού είχε κάτι από επεισόδιο Φώσκολου αφού οι παίκτες με την κάμερα του Power of love να βρίσκεται δίπλα τους ξεδίπλωσαν για λίγο το υποκριτικό τους ταλέντο. Δεν εννοούμε ότι υποκρίθηκαν για τα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον αλλά λόγω της κάμερας «τράβηξαν» λίγο το συναίσθημα από τα «μαλλιά».

Ακόμη και ο τρόπος που η Αθηνά έτρωγε τη σούπα της είχε κάτι από Βίρνα Δράκου! Όσο για τη γούνα που επέλεξε η παίκτρια να φορέσει; Ένα θα πούμε… ευτυχώς που η Αλεξάνδρα Κατσαίτη ήταν σε άλλο σόου!

Ας κάνουμε όμως και ένα focus λίγο πιο συγκεντρωμένο στο πρώτο φιλί του ζευγαριού. Κόβουμε κεφάλι πως η Αθηνά είναι φανατική του Τατουάζ κι έχει δει καρέ καρέ τον τρόπο που πρέπει να φιλά όταν η κάμερα είναι σε απόσταση εκατοστού από το πρόσωπό της. Για κάντε λίγο εικόνα Άννα και Αλεξ… ε; Για τον Δώρο δεν έχουμε να πούμε κάτι αφού έχει την εμπειρία.

Αυτά από εμάς… Δείτε κι εσείς το βίντεο και τα ξαναλέμε…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved