Ρένια Λουιζίδου: Τι είπε για το «σόι σου» και τον ρόλο της
Media

Ρένια Λουιζίδου: Τι είπε για το «σόι σου» και τον ρόλο της

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε για το «Σόι» και αποκάλυψε που οφείλεται η επιτυχία του, αφού η σειρά προβάλλεται  για τέταρτη χρονιά. 

Τέταρτη σεζόν για το «Σόι». Ήταν κάτι το οποίο περιμένατε;

«Τα τελευταία δύο χρόνια η σειρά παρουσιάζει μια σταθερότητα, έχει ένα μερίδιο κοινού αρκετά μεγάλο, το οποίο δείχνει να έχει γίνει μέρος της συνήθειας του. Ποτέ δεν το ξέρεις αυτό, όταν ξεκινάς μια δουλειά. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε προβλέψεις. Επιλέξαμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά, πιστεύοντας ότι έχει μέλλον, αλλά τα τέσσερα χρόνια ξεπέρασαν τις όποιες προβλέψεις μας»

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που την έχουν κάνει να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού;

«Οι αναγνωρίσιμοι καθημερινοί χαρακτήρες της διπλανής πόρτας ή και της δικής μας πόρτας ενδεχομένως και η ατμόσφαιρα της ελληνικής οικογένειας όπως την ξέρουμε, όπως την έχουμε ζήσει. Με τον καιρό βέβαια έχει δημιουργηθεί και χημεία ανάμεσα μας, έχει βρεθεί μια συγκεκριμένη συνταγή την οποία ούτε κι εμείς οι ίδιοι ξέρουμε να αποκρυπτογραφήσουμε»

Ποια στοιχεία δικά σας έχετε ενσωματώσει στη Χαρούλα;

«Υπάρχει μεγάλη απόσταση από το ρόλο που παίζω ως χαρακτήρας. Αυτή όμως είναι και όλη η γλύκα και η ομορφιά της δουλειάς, να μετακινείσαι από αυτό που εσύ είσαι σε κάτι άλλο. Έχω όμως τις προθέσεις της Χαρούλας, εννοώ την πρόθεση να βοηθήσω και να περιθάλψω τους πάντες γύρω μου! Και ενδεχομένως με τα αποτελέσματα της Χαρούλας που τα κάνει πάντα μπάχαλο»

Πώς είναι το κλίμα στα γυρίσματα;

«Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί, αν το βάλεις κάτω σε ώρες ζούμε περισσότερο χρόνο με την τηλεοπτική μας οικογένεια παρά με την κανονική μας. Είχαμε την τύχη να είμαστε σε ένα καστ που συνεννοηθήκαμε μεταξύ μας. Είμαστε πια πολύ δεμένοι ως ομάδα. Ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλον και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Μέσα σε .τέσσερα χρόνια έχουμε βιώσει πολλά, καθώς ζούμε μια καθημερινότητα η οποία είναι με ένα τρόπο οικογενειακή. Νομίζω ότι όταν τελειώσει αυτή η σειρά θα μας φανεί σε όλους μας πολύ παράξενο που δεν θα βλέπουμε ο ένας τον άλλον σε καθημερινή βάση και αυτό συμπεριλαμβάνει και τους τεχνικούς μας, γιατί και με αυτούς μοιραζόμαστε την ίδια καθημερινότητα»

Τα βασικά άγχη στους Χαμπέους είναι η Μπελά και ο Διονύσης.

«Στον Διονύση νομίζω η ειδοποιός διαφορά είναι ότι είναι ο μοναχογιός της Χαρούλας. Το παιδί αυτό δεν κάνει τίποτα, εκείνη δεν το αφήνει σε ησυχία ως κλασική Ελληνίδα μάνα. Η Μπελά από την άλλη είναι ένας μόνιμος μπελάς και η αποκατάσταση της είναι ο μεγάλος μπελάς των Χαμπέων» δήλωσε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved