Media

Ρένια Λουιζίδου: «Όταν μαζευόμαστε όλοι μαζί πρέπει να είμαστε περίπου… αφόρητοι!»

Η Ρένια Λουιζίδου αποκαλύπτει όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια των γυρισμάτων της σειράς του Alpha, Το σόι σου.  Όταν συναντιούνται οι συμπέθεροι σε γύρισμα τι γίνεται;

«Μπάχαλο! Όταν μαζευόμαστε όλοι μαζί πρέπει να είμαστε περίπου… αφόρητοι! (γέλια) Συνήθως το άλλο σόι κάνουμε καιρό να το δούμε, έχουμε και καιρό να πούμε τα νέα μας και γίνεται λίγο πενταήμερη!» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Ποιος από τους τέσσερις σας μπορεί να ξεφύγει πιο εύκολα;

«Πιο πολύ απ' όλους μας γελάει ο Γιώργος! Η Μίρκα κι εγώ περισσότερο κουτσομπολεύουμε και λέμε τα δικά μας και ο «Άγιος Παύλος» κάνει υπομονή με όλους μας!»

-Με τη Μίρκα σας συνδέει μία φιλία πολλών ετών. Πώς είχατε γνωριστεί;

«Η Μίρκα ήταν πρωταγωνίστρια στην πρώτη παράσταση που έπαιξα στην Αθήνα όταν τελείωσα το ΚΘΒΕ. Είμαι Θεσσαλονικιά και βρέθηκα στην Αθήνα άγνωστη μεταξύ αγνώστων. Πέρασα από μια οντισιόν και συμμετείχα στην παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε η Μίρκα. Κάτι συγκίνησε τη Μίρκα στο χάος που είχα εγώ μπροστά μου και λίγο-πολύ με πήρε κάτω από τη φτερούγα της να μου δείξει τα κατατόπια. Οπότε, ενώ δεν μας χωρίζουν τόσα χρόνια, πήρε ένα ρόλο μαμάς-φίλης για εμένα τα πρώτα χρόνια. Δεθήκαμε πάρα πολύ, κάναμε πάρα πολλή παρέα, με βοήθησε σε πολλά, με ξεστράβωσε σε πάρα πολλά πράγματα για το πώς λειτουργεί αυτή η δουλειά και μπροστά και πίσω από τα φώτα. Ήταν ο άνθρωπος πάνω στον οποίο ακούμπησα όταν ήρθα στην Αθήνα, όλο το κουβάρι ξετυλίχτηκε από τη Μίρκα για εμένα.»

-Υπάρχει κάποιο απωθημένο για τη Χαρούλα;

«Έχω μια περιέργεια να δω αν η Χαρούλα τους αφήσει, χωρίς να ανακατευτεί στη ζωή τους, πού θα καταλήξει αυτό το πράγμα. Πώς θα ήταν αν άφηνε για παράδειγμα την Μπελά στο πόδι της;»

-Συνεχίζετε στην παράσταση «Το τίμημα».

«Ναι, συνεχίζουμε μέχρι το Πάσχα. Η παράσταση αυτή ήταν μια πολύ ευτυχής συγκυρία. Ξεκινήσαμε για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, με ένα πολύ ωραίο έργο του Άρθουρ Μίλερ, το οποίο μας είχε γοητεύσει από τις πρόβες και περιμέναμε με πολλή αγωνία να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχει στο κοινό. Ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, παίχτηκε, πήρε διαδοχικές παρατάσεις και φτάσαμε να ολοκληρώνουμε τη σεζόν τώρα. Συζητάμε το ενδεχόμενο να επαναληφθεί και του χρόνου, για έναν αριθμό παραστάσεων, αλλά δεν ξέρω ακόμα να σας πω με σιγουριά αν θα τα καταφέρουμε»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved