Χριστίνα Λαμπίρη: «Δεν αγαπώ τις ακρότητες και δεν υιοθετώ το μότο «τα πάντα για την τηλεθέαση»
Media

Χριστίνα Λαμπίρη: «Δεν αγαπώ τις ακρότητες και δεν υιοθετώ το μότο «τα πάντα για την τηλεθέαση»

Η Χριστίνα Λαμπίρη παρουσιάζει την δική της εκπομπή στο Epsilon. Τι σημαίνει για εκείνη η εκπομπή «Εμείς»; Είναι μια δουλειά ώριμη με μια Χριστίνα σίγουρη γι’ αυτό που κάνει;

«Σημαίνει ότι έπειτα από αρκετά χρόνια καθημερινού τηλεοπτικού αέρα, επιτέλους αισθάνομαι ότι αυτό που κάνω δεν σταματά μόνο στο «να περάσουμε δύο ώρες καλά» αλλά και κάτι παραπάνω. Θέλω να πιστεύω ότι η προσπάθεια μας ή καλύτερα... ο άθλος μας όχι μόνο ενημερώνει αλλά αφήνει κάτι το οποίο μπορεί να προβληματίσει, να σχολιαστεί, να συζητηθεί. Στόχος μας είναι να καλύπτουμε πολλά και διαφορετικά θέματα, να είναι δηλαδή ένα πλούσιο μαγκαζίνο με καλές δόσεις ενημέρωσης, κοινωνικών θεμάτων και φυσικά ψυχαγωγίας και καλύπτοντας όσο περισσότερο μπορούμε και θέματα που «γεννιούνται» στην περιφέρεια αλλά αφορούν σε όλους μας» τόνισε στο TV Kous Kous.

-Στην παρούσα φάση, ψηφίζετε ψυχαγωγία ή εκπομπές με κοινωνικό περιεχόμενο όπως αυτή που κάνετε;

«Σε γενικές γραμμές, δεν αγαπώ τις ακρότητες και δεν υιοθετώ το μότο «τα πάντα για την τηλεθέαση». Φαντάζομαι όμως ότι εγώ δεν είμαι δείγμα «μέσου τηλεθεατή». Επειδή γνωρίζω πολύ καλά, θέλω να πιστεύω, τις «τεχνικές» για να δημιουργήσεις «θέματα-θέαμα», δεν μπορώ να περάσω καλά με προϊόντα που γνωρίζω εκ των προτέρων ότι είτε δεν υφίστανται καν είτε ότι διογκώνονται υπερβολικά για να προκαλέσουν αντιδράσεις. Από την άλλη, βέβαια, είμαι παιδί της τηλεόρασης και την αγαπώ πολύ. θέλω να γίνονται πολλές εκπομπές. Ωραία talk shows, λαμπερά προγράμματα. Για παράδειγμα, την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, που έχει τη διαφορετική προσέγγιση, θα τη δω με μεγάλη χαρά. Τις απίστευτες έρευνες του Χρίστου Βασιλόπουλου, επίσης, και είναι κρίμα να μην μπορεί να τις απολαύσει ο κόσμος στη δημόσια τηλεόραση. Δεν μπορώ να δω άλλες εκπομπές μαγειρικής, παιχνίδια επιβίωσης και γενικά όλη αυτή τη φιλοσοφία του αφού το κάνει ένας κι έχει επιτυχία πάμε όλοι να κάνουμε το ίδιο...»

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved