Χριστίνα Λαμπίρη: «Η τηλεόραση, δυστυχώς, είναι πολύ σκληρό σπορ»
Media

Χριστίνα Λαμπίρη: «Η τηλεόραση, δυστυχώς, είναι πολύ σκληρό σπορ»

Η Χριστίνα Λαμπίρη έχει περάσει από πολλά τηλεοπτικά «σπίτια» και κάνοντας τον απολογισμό της έχει διαπιστώσει πως επειδή εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους φτάνει στο σημείο να επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη.

Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε τις καλύτερες στιγμές της καριέρας της.

«Πιστεύω ότι έχω ζήσει πολλές καλές στιγμές. Έχω βρεθεί με σημαντικούς ανθρώπους, έχω καλύψει πολύ ωραία και πολύ δυνατά θέματα. Όταν σε μια εκπομπή «μεσημεριανή», όπως ήταν το «Super Star», έχεις φιλοξενήσει τεράστια ονόματα όπως η Ειρήνη Παππά, ο σταθμός σε έχει εμπιστευτεί και έχεις καλύψει μεγάλα διεθνή γεγονότα επικαιρότητας όπως η κηδεία του Αραφάτ, έχεις τιμηθεί με βραβείο αγαπημένης εκπομπής κοινού σε σχετική διοργάνωση, όταν σου δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάζεις τα κεντρικά δελτία ενός σταθμού, σίγουρα δεν μπορείς να ξεχωρίσεις μία μόνο καλή στιγμή», λέει στο περιοδικό Tv Kous Kous.

Όσο για το αν υπήρξαν κακές συνεργασίες; «Δεν θα έλεγα κακές, θα έλεγα δύσκολες. Όταν βιώνεις μια δυσάρεστη επαγγελματική κατάσταση, μπορεί να πεις πράγματα που είναι υπερβολικά. Οταν απομακρύνεσαι και τα βλέπεις από μια απόσταση, συνειδητοποιείς ότι τελικά δεν ήταν τόσο τραγικά. Η τηλεόραση, δυστυχώς, είναι πολύ σκληρό σπορ», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved