Media

Έξω φρενών η Τάνια Τρύπη! Πέταξε το μικρόφωνο και διέκοψε τη συνέντευξη – Τι συνέβη;

Gossip-tv Team

Η Τάνια Τρύπη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα Καλά» και στο Μακεδονία TV!

Μία ερώτηση την εκνεύρισε, έγινε έξαλλη, ζήτησε να διακοπεί η συνέντευξη, πέταξε το μικρόφωνο και φώναξε τον δημοσιογράφο! Τι συνέβη όμως; τι την εξόργισε;

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής της έκανε μια ερώτηση σχετικά με τον σεξισμό και η ηθοποιός του απάντησε: «δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Μπορώ να σου απαντήσω σε ότι θέλεις, απλά πρέπει να καταλάβω για να απαντήσω» και μετά ζήτησε να κλείσει η κάμερα!

Μετά το σχετικό βίντεο, ο δημοσιογράφος ανέφερε στην εκπομπή: «Έμεινα γιατί καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης όλα τα πράγματα κυλούσαν ομαλά. Όταν ζήτησε να κλείσει η κάμερα περίμενα ότι θα μου πει, όπως μου είπε για τον πατέρα της, ότι ήταν ένα ζήτημα που δεν θα ήθελε να θίξει και να προχωρήσουμε παρακάτω. Μόλις έκλεισε η κάμερα, πέταξε το μικρόφωνό της και μου λέει «τι είμαι εγώ; Κανένα sex symbol που βγαίνει γυμνό στα περιοδικό για να με ρωτάς για τον σεξισμό;». Της είπα τι σχέση έχει ο σεξισμός με μία γυναίκα αν είναι sex symbol ή όχι. Χρησιμοποίησε μια βρισιά πολύ διαδεδομένη και μου είπε «είναι δυνατόν τόση ώρα να μου κάνεις τέτοιες ερωτήσεις». Και της λέω «είναι μια ερώτηση που αφορά τον σεξισμό;». Και μου λέει «είναι τέτοια…», χρησιμοποιώντας την ίδια βρισιά …όλη η συνέντευξή σου». Και σηκώθηκε και έφυγε.»!
Δείτε το σχετικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved