Ελισάβετ Μουτάφη: «Ήταν συνειδητή η αποχή μου από την τηλεόραση»
Media

Ελισάβετ Μουτάφη: «Ήταν συνειδητή η αποχή μου από την τηλεόραση»

Η Ελισάβετ Μουτάφη επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από την «Παρθνένα Ζωή». 

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της που φέρνει ανατροπές αλλά και την συνειδητή της αποχή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πείτε μας λίγα λόγια για τον νέο σας ρόλο στην «Παρθένα Ζωή».

«Πρόκειται για τη Σάρα. Είναι ένα πρόσωπο που το έχουμε δει σε φλασμπάκ. Είναι η πρώην γυναίκα του Μάρκου (Αλέξανδρος Σταύρου), που έμεναν μαζί στο Παρίσι, και. ερωμένη του Άρη (Αποστόλης Τότσικας), με τον οποίο είχε μία περιπέτεια όσο καιρό ήταν παντρεμένη. Μία γυναίκα που θεωρείται νεκρή γιατί έχει χάσει τη ζωή της σε τροχαίο και αποκαλύπτεται τελικά πως είναι εν ζωή. Γυρνά, όπως θα δούμε και στα επεισόδια, και θεωρεί πως και οι δύο άντρες της έχουν κάνει κακό και θέλει να τους εκδικηθεί. Για να το πετύχει αυτό θα χρησιμοποιήσει τη Σοφία, τη Ζωή, τη Μαρίνα με την οποία θα συμμαχήσει, ίσως και τον Βίκτωρα. Με κάποιο τρόπο θα μπουν όλοι στο παιχνίδι»

Η Σάρα θα επηρεάσει κατά πόλο τις ισορροπίες...

«Εντελώς. Θα αναποδογυρίσει τα πράγματα!»

Η γυναίκα αυτή θα παρουσιαστεί ως θύμα;

«Βεβαίως, αυτό πιστεύει και η ίδια. Γι’ αυτό και σκοπός της είναι η εκδίκηση»

Οι περίοδοι που απέχετε από την τηλεόραση είναι μία συνειδητή επιλογή;

« Πολλές φορές είναι συνειδητό, γιατί μπορεί να έχεις κάνει πολύ καιρό τηλεόραση και να χρειάζεσαι ένα διάστημα ξεκούρασης. Αυτό συνέβη σε εμένα. Υστέρα από ένα τέτοιο διάστημα, είχα ανάγκη να αποτραβηχτώ, είχα παράλληλα και κάποιες προτάσεις στο θέατρο που με ενδιέφεραν και το έκανα. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που γίνονται προτάσεις και μπορεί να μη σε ενδιαφέρουν/αλλά δεν μου έχει συμβεί. Είμαι από τους τυχερούς της δουλειάς»

Η κρίση σας οδήγησε σε έναν επαναπροσδιορισμό των οικονομικών σας απαιτήσεων;

«Οικονομικά τα πράγματα έχουν πέσει παντού και για όλους, αν εσύ πεις «εγώ παίρνω τόσα και δεν το διαπραγματεύομαι», θεωρώ ότι είναι αφελές και άδικο. Όπως πηγαίνει η ζωή πας κι εσύ. Προσαρμόζεσαι ανάλογα με τις συνθήκες. Εγώ είμαι αυτής της λογικής, πως με ισορροπία πρέπει να βλέπεις τα νέα δεδομένα και να προσαρμόζεσαι»

Έχετε συμμετάσχει σε πόλη επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές, υποθέτει κανείς πως θα έχετε πληρωθεί αρκετά καλά...

«Είναι αλήθεια, αλλά θέλω να σας πω πως παλαιότερα λεφτά έπαιρναν και άνθρωποι σε σειρές που δεν έκαναν, τεράστια επιτυχία. Λεφτά δίνονταν έτσι κι αλλιώς, ανεξαρτήτως επιτυχίας. Περάσαμε μια εποχή που γίνονταν δεκάδες σίριαλ, υπήρξε ένας παροξυσμός. Αυτό, επειδή δεν είχε μέτρο, νομίζω πως ήταν λάθος, και γιατί σταματούσαν αιφνίδια και έμενε ο κόσμος χωρίς δουλειά και γιατί γίνονταν κακές παραγωγές»

Κόστισε αυτό στην ελληνική μυθοπλασία;

«Όπως σε όλα τα επίπεδα, όταν δεν ελέγχεται κάτι και δεν γίνεται με μέτρο, σίγουρα δημιουργεί πρόβλημα, σίγουρα από κάπου θα λείψει μετά»

Τα δικά σας κριτήρια για να επιλέξετε μια δουλειά, , τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο, ποια είναι;

«Πρώτα από όλα παίζουν ρόλο οι δημιουργοί, το έργο, οι συνεργάτες και το οικονομικό. Η τηλεόραση σε σχέση με το θέατρο έχει διαφορετικές συνθήκες. Το κείμενο, είτε θεωρικά έργο είτε σενάριο, παίζει καθοριστικό ρόλο»

Έχετε βρεθεί σε δουλειά που δεν θέλατε να πείτε ούτε καλημέρα σε συμπρωταγωνιστή σας;

«Ευτυχώς όχι. Θεωρώ πως είναι και θέμα χαρακτήρα γιατί εγώ δεν ακούω τις γνώμες των άλλων για κάποιον, θέλω να τον γνωρίσω πρώτα. Αν δεν δω μόνη μου πώς είναι ο άλλος κι αν δεν συνεργαστώ, δεν παίρνω σοβαρά καμία άλλη άποψη» είπε στο tvέθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved