Ελισάβετ Μουτάφη: «Ρίξαμε πολύ κλάμα όταν τελείωσαν τα γυρίσματα του «Βέρα στο δεξί» στα Τρίκαλα»
Media

Ελισάβετ Μουτάφη: «Ρίξαμε πολύ κλάμα όταν τελείωσαν τα γυρίσματα του «Βέρα στο δεξί» στα Τρίκαλα»

Η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε για τους ρόλους της καριέρας της και αποκάλυψε ότι μετά το τέλος της σειράς «Βέρα στο δεξί» πόνεσε πολύ. 

Η σειρά την ανέδειξε κι εκείνη δέθηκε όχι μόνο με τον ρόλο της, αλλά και με τους συνεργάτες της.

Ποιο ρολό ξεχωρίζετε στην καριέρα σας;

«Η αλήθεια είναι πως αγαπάω όλους τους ρόλους μου, γιατί για τον καθένα δημιουργώ κάτι. Αν δεν αγαπάω τους ρόλους μου, δεν μπορώ να δουλέψω καλά... Ο ρόλος που στην τηλεόραση με έβγαλε προς τα έξω στον κόσμο και τον αγάπησαν πολύ οι τηλεθεατές ήταν η Έλσα από τη σειρά «Βέρα στο δεξί». Όλοι από τη συγκεκριμένη σειρά, τόσο η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης όσο και όλοι οι ηθοποιοί είναι οικογένεια μου. Ήταν μια εμπειρία που πραγματικά όταν τελείωσε νομίζω ότι το χάλι στο οποίο ήμασταν συναισθηματικά είναι από τις πολύ έντονες στιγμές της ζωής μου. Ρίξαμε πολύ κλάμα όταν τελειώσαμε τα γυρίσματα στα Τρίκαλα. Ήταν σαν να αποχωριζόσουν την οικογένεια σου, γιατί φανταστείτε πως γιο τρία χρόνια περνούσες πολλές ώρες, από την καθημερινότητα σου με αυτούς τους ανθρώπους, παρά με την πραγματική σου οικογένεια. Η Έλσα ήταν για μένα εγώ,.. Είναι σαν να κόβεις το μισό σου κομμάτι»

Είναι σπάνιο στο τέλος μιας σειράς να υπάρχει αυτό το στενάχωρο κλίμα που μου περιγράφετε...

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε. Όλες οι σειρές όταν τελειώνουν υπάρχει στεναχώρια, αλλά στη «Βέρα στο δεξί» ήταν η πρώτη μου εμπειρία σε καθημερινό σίριαλ και ταιριάξαμε με αυτούς τους ανθρώπους και γίναμε οικογένεια. Μετά το τέλος της σειράς, δεν θα το ξεχάσω, δεν μπορούσα να συνέλθω για μέρες. Είμαι άνθρωπος που δένομαι με τις δουλειές μου. Όμως δεν μου έχει συμβεί αυτό σε όλες. Στη «Βέρα στο δεξί» ήταν πολύ άγριο το τέλος για μένα μέσα μου. Ήταν πόνος!»

Θεατρικά που μπορούμε να σας δούμε;

«Είμαι στο θέατρο Ήβη με την παράσταση «Το παιχνίδι του δολοφόνου», ένα καινούργιο αστυνομικό των Ρέππα- Παπαθανασίου, ένα εξαιρετικό έργο , γεμάτο σασπένς, μαζί με τους Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Σύλβια Δεληκούρα, Τόνυ Δημητρίου, Μάνο Ιωάννου, Δημήτρη Κυρατσούδη, Μιχάλη Μαρίνο και Ευαγγελία Συριοπούλου. Συνεχίζουμε μέχρι την Κυριακή των Βαϊων που είναι και το τέλος της σεζόν» αποκάλυψε στο Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved