Άννα Κουτσαφτίκη: «Ήμουν φανατική τηλεθεάτρια της Μουρμούρας»
Media

Άννα Κουτσαφτίκη: «Ήμουν φανατική τηλεθεάτρια της Μουρμούρας»

Η Άννα Κουτσαφτίκη ήταν φανατική τηλεθεάτρια της «Μουρμούρας». Τώρα, πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha και η χαρά της είναι μεγάλη. 

Η ηθοποιός έχει μεγάλη καριέρα στο θεατρικό σανίδι, αλλά έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά και μέσα από τον ρόλο της Ξένιας.

Σας ξάφνιασε η πρόταση να συμμετάσχετε στη σειρά;

«Ανήκω στην κατηγορία των φανατικών της "Μουρμούρας". Την παρακολουθούσα από το πρώτο επεισόδιο και τη λάτρευα! Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γίνω μέρος αυτής της δουλειάς και όταν μου έγινε η πρόταση ενθουσιάστηκα»

Σας άγχωσε η σύγκριση με τα προηγούμενα ζευγάρια; Αν θα καταφέρετε να γίνετε κι εσείς το ίδιο δημοφιλείς;

«Φαντάζομαι υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου, καθώς θαυμάζω και αγαπώ πολύ τους ηθοποιούς πού ήταν ήδη στη σειρά. Όμως δεν με "βασάνισε" σε βαθμό που να με αγχώσει. Περισσότερο επικεντρώθηκα στον στόχο μου, στον ρόλο μου, στη σχέση μου με τον Σπύρο. Επίσης ήθελα να ευχαριστηθώ τη συνθήκη, που είναι εξαιρετική».

Με τον Σπύρο Τσεκούρα έχετε φιλία πολλών ετών, αφού υπήρξατε συμφοιτητές στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Σας βοήθησε αυτό να «δέσετε» καλύτερα;

«Ο Σπύρρς, εκτός από συμφοιτητής, ήταν και παραμένει φίλος μου όλα αυτά τα χρόνια, τον αγαπώ και τον εκτιμώ πολύ. Σίγουρα η παρουσία του ήταν μια δικλίδα ασφαλείας. Είναι ευχάριστο να είσαι με έναν άνθρωπο που τον ξέρεις, που έχεις "κώδικα" μαζί του. Και το πιο ευχάριστο είναι ότι παίζεις με το φιλαράκι σου» εξήγησε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved