Άννα Κουτσαφτίκη: «Σειρές σαν την Μουρμούρα πρέπει να υπάρχουν στην τηλεόραση»
Media

Άννα Κουτσαφτίκη: «Σειρές σαν την Μουρμούρα πρέπει να υπάρχουν στην τηλεόραση»

Η Άννα Κουτσαφτίκη μίλησε για τις ομοιότητες που έχει με την Ξένια της «Μουρμούρας». 

Μάλιστα, η ηθοποιός έχει μια κόρη και ήδη έχει αρχίσει να προβληματίζεται για το πως θ' αντιδράσει όταν βρεθεί στην θέση της Ξένιας.

Είστε μητέρα ενός πεντάχρονου κοριτσιού. Προβληματίζεστε πώς θα αντιδράσετε όταν βρεθείτε στη θέση της. Ξένιας και η κόρη σας μπει στην εφηβεία;

«Ναι, έχω ήδη βρει μια μονή, ένα σχολείο θηλέων! Πλάκα κάνω προφανώς. Έχετε δίκιο, είναι αλήθεια ότι ο ρόλος της Ξένιας με βάζει σε σκέψεις. Αυτά που αντιμετωπίζω στον ρόλο σκέφτομαι πώς θα τα διαχειριστώ μελλοντικά. Και αυτό έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον»

Έχετε τελικά κοινά με την Ξένια;

«Όσο περνά ο καιρός, τη γνωρίζω και την αγαπώ περισσότερο, αλλά συνειδητοποιώ ότι δεν έχω» ιδιαίτερα κοινά μαζί της. Δεν φημίζομαι για την οργάνωση μου δεν είμαι "σφιχτή" στα οικονομικά, ούτε είμαι πρακτική. Ο εγκέφαλος μου λειτουργεί περισσότερο... καλλιτεχνικά, ενώ το αίσθημα της υπευθυνότητας, που το έχει πολύ έντονο η Ξένια, το "δουλεύω" ακόμα. Τα μόνα κοινά ίσως να είναι ο δυναμισμός της και η αγάπη που έχει κι εκείνη για την τέχνη»

Αισθάνεστε αισιόδοξη για τη μυθοπλασία, καθώς η σειρά παραμένει τόσο δημοφιλής μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο ριάλτι;

«Σίγουρα αυτό με κάνει πολύ αισιόδοξη. Σειρές σαν τη "Μουρμούρα" πιστεύω πως πρέπει να υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση, γιατί είναι θεματοφύλακες μιας αισθητικής που πρέπει να συνεχιστεί.'Ενα προϊόν με καλούς συντελεστές και σενάριο, ιστορίες και χαρακτήρες αναγνωρίσιμους, που μπορεί να ταυτιστεί μαζί τους α κόσμος, σίγουρα θα είναι επιτυχημένο. Γιατί είναι μέσα στη ζωή. Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας της σειράς νομίζω. Ο κόσμος παρακολουθεί γιατί που αναγνωρίζει και μπορεί να το αγκαλιάσει .Έχουμε ανάγκη τα πράγματα που ζούμε να τα βλέπουμε μέσα από ένα κωμικό φίλτρο, μας "ελαφραίνει" αυτό» είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved