Ελισάβετ Μουτάφη: «Ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι παρτενέρ μου εδώ και πολλά χρόνια»
Media

Ελισάβετ Μουτάφη: «Ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι παρτενέρ μου εδώ και πολλά χρόνια»

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Αλέξανδρος Σταύρου συναντιούνται τηλεοπτικά ακόμη μια φορά. 

Οι δυο τους έχουν υπάρξει πολλές φορές τηλεοπτικό ζευγάρι και έχουν μια ιδιαίτερη επικοινωνία.

Στη σειρά συναντιέστε ξανά και με τον Αλέξανδρο Σταύρου...

«Ο Αλέξανδρος είναι παρτενέρ μου εδώ και πολλά χρόνια. Μας συνδέει μια φιλία, όπως και με τη σύζυγο του, τη Μαριάννα Τουμασάτου. Με τον Αλέξανδρο πια επικοινωνούμε στο δευτερόλεπτο και είναι ευτυχία όταν έχω σκηνές μαζί του. Είναι μια ευτυχής συγκυρία αυτή η σειρά για μένα, και το λέω μέσα από την καρδιά μου αυτό»

Τι χαρακτήρας είναι η Σάρα;

«Είναι η πρώην γυναίκα του Μάρκου, η οποία κατά τη διάρκεια του γάμου τους δημιούργησε μιας παράνομη σχέση με τον Άρη. Η Σάρα θεωρείται πεθαμένη, όμως τώρα επιστρέφει στη ζωή όλων, καθώς έχει στόχο να εκδικηθεί τον Μάρκο και τον Άρη...»

Θα πλησιάσει τα αγαπημένα πρόσωπα των δύο ανδρών;

«θα πλησιάσει τους πάντες... θέλει να τους εκδικηθεί χρησιμοποιώντας τα δύο αγαπημένα τους πρόσωπα, που είναι η Σοφία και η Ζωή. Αρχικά, ξεκινάει με τη Μαρίνα, για να την κάνει συνεργάτιδα της, και στη συνέχεια θα συνάψει σχέσεις με τη Σοφία. θα φέρει τα πάνω κάτω γενικότερα και στην πορεία θα παρακολουθήσουμε πολλές ανατροπές και πολύ σασπένς»

Ο Άρης και ο Μάρκος πώς θα αντιδράσουν όταν τη δουν μπροστά τους;

«Γενικά, δεν θα έχει μια θερμή υποδοχή από -τα πρόσωπα, αλλά εκείνη έχει τον τρόπο και μπορεί να ανατρέψει τα πράγματα. Μιλάμε για μια διαταραγμένη προσωπικότητα, και για έναν άνθρωπο που έχει περάσει πολλοστά, οποία θα εξηγήσει και από εκεί και πέρα θα κρίνουμε τι σημαίνει καλός και ιδιαίτερος άνθρωπος. Είναι ένας διφορούμενος και ιδιαίτερος χαρακτήρας»

Ωστόσο, έχει ευαισθησίες;

«Εκείνη νομίζει ότι δεν έχει. Θα πω μόνο ότι ύστερα από αυτά που πέρασε η Σάρα έχει νεκρώσει από συναισθήματα. Όσο και αν θέλουμε να το πιστεύουμε αυτό, όταν μας έχει συμβεί ένα τραγικό γεγονός στη ζωή μας, εγώ δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος μπορεί να νεκρώσει εύκολα. Ένας άνθρωπος είναι άνθρωπος και πάντα μέσα του υπάρχει κάτι ζωντανό. Άρα εκεί βλέπουμε και σε μια διαταραγμένη προσωπικότητα, όπως είναι η Σάρα, συμπεριφορές ακραίες, ιδιαίτερες, περίεργες» είπε στο Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved