Πασχαλινό γλέντι στην ΕΡΤ
Media

Πασχαλινό γλέντι στην ΕΡΤ

Η Ανάσταση ήρθε πιο νωρίς για τη Ναταλία Δραγούμη και τον Παναγιώτη Μπουγιούρη!

Οι δύο ηθοποιοί είναι οι οικοδεσπότες στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στα τραγούδια λέμε ναι», η οποία κάνει πρεμιέρα το Μ. Σάββατο στις 23.00, με ένα μαγνητοσκοπημένο εορταστικό επεισόδιο που θα μυρίζει Πασχαλιά.

Από την επόμενη εβδομάδα, όμως, μετά την πρεμιέρα, θα μπει στο πρόγραμμα του καναλιού κάθε Παρασκευή στις 22.00 κι έτσι δεν θα προβάλλεται απέναντι από το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», την αντίστοιχης θεματολογίας εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στον Σκάι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγούδι των τίτλων της νέας μουσικής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης έχει γράψει ο Χρήστος Νικολόπουλος, τους στίχους υπογράφει ο Κώστας Μπαλαχούτης και το ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας.

Ποδαρικό στο πασχαλινό γλέντι -που θα δούμε σε επανάληψη και την επόμενη μέρα, το μεσημέρι της Λαμπρής- θα κάνουν, όπως αναφέρει η espresso, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Βασιλική Καρακώστα, αλλά και οι Γιώργος Βάλαρης, Παναγιώτης Πετράκης από το θεατρικό «Γοργόνες και μάγκες» και ο Τάσος Κωστής ο Πέτρος Ξεκούκης, ο Μελέτης Ηλίας και η Βίβιαν Κοντομάρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved