Θοδωρής Αθερίδης: «Αν εγώ βλέπω τον εαυτό μου και μου αρέσει, σταματάω εκεί»
Media

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν εγώ βλέπω τον εαυτό μου και μου αρέσει, σταματάω εκεί»

Εδώ και χρόνια αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της τηλεόρασης.

Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για την απόφαση του να παρουσιάσει το Celebrity Game Night αλλά και για την επιτυχία που σημειώνει.

«Επικοινώνησε μαζί μου η Άννα Λεμπέση, που ήταν παραγωγός και στην προηγούμενη εκδοχή του παιχνιδιού. Στον ΑΝΤ1 κινήθηκαν με το σκεπτικό να μην υπάρξει γυναίκα παρουσιάστρια στην παρουσίαση του για να αποφευχθεί η πιθανή διαδικασία της σύγκρισης. Είχε πάει άλλωστε πολύ καλά με τη Σμαράγδα. Έτσι επικοινώνησαν μαζί μου ο Γιάννης Λάτσιος με την Αννα Λεμπέση και μου είπαν πως ο πρώτος που σκέφθηκαν ήμουν εγώ. Τους είπα «περιμένετε λίγο να πάρω τη Σμαράγδα», εκείνη χάρηκε και συμφώνησε και τους είπα «ναι, θα το κάνω».

Είσαι ευχαριστημένος με τα ποσοστά τηλεθέασης; «Με τις αναλύσεις που μου έχουν κάνει, ναι, είμαι. Και επεισόδιο με επεισόδιο πηγαίνει ακόμη καλύτερα»

Αν έβγαινε στην αρχή της σεζόν, θα πήγαινε ακόμη καλύτερα; «Δεν έχω άποψη, δεν με αφορά. Δεν έχω ασχοληθεί, ειλικρινά. Τις δικές μου δουλειές, τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο, τις «περικυκλώνω» από παντού. Πώς θα «επικοινωνηθούν», θα παρουσιαστούν στο κοινό. Στην τηλεόραση είσαι εκτελεστής σε ένα πρόγραμμα που κάποιοι άλλοι έχουν αποφασίσει. Είναι άλλοι οι υπεύθυνοι. Εγώ προσπαθώ να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου και αφήνω αυτούς που είναι ειδικοί να αποφασίσουν. Στον τελικό απολογισμό αν πήγε καλά ή όχι, εγώ κοιτάζω το προϊόν σε ό,τι αφορά τη δική μου απόδοση. Αν εγώ βλέπω τον εαυτό μου και μου αρέσει, σταματάω εκεί», λέει ο ίδιος στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved