Γκαλένα Βελίκοβα: «Η απουσία του κ. Λάτσιου στο DWTS είναι αισθητή και µας λείπει πολύ»
Media

Γκαλένα Βελίκοβα: «Η απουσία του κ. Λάτσιου στο DWTS είναι αισθητή και µας λείπει πολύ»

Η Γκαλένα Βελίκοβα μιλάει για τα ζευγάρια στο φετινό Dancing with the stars αλλά και για τις σχέσεις που επικρατούν ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής...

Σας απολαµβάνουµε για ακόµη µία χρονιά στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the stars». Υπάρχουν αλλαγές τη φετινή σεζόν;

Υπάρχουν πάρα πολλές αλλαγές στο σόου. Ξεκινήσαµε µε περισσότερα ζευγάρια και µπαίνουν κι άλλα. Η Ολγα Πηλιάκη, για παράδειγµα, που µπήκε πρόσφατα είναι πολύ δυναµική και τα ζευγάρια που χόρευαν καλά έχουν πλέον παραπάνω ανταγωνισµό. Την άφιξη της Ολγας την είδαν σαν ένα κίνητρο για να δουλέψουν ακόµη πιο «σκληρά» και όχι να επαναπαυτούν. Είναι σίγουρα περισσότερο ανταγωνιστικό το φετινό σόου.

Σε σχέση µε τις προηγούµενες χρονιές, τα ζευγάρια είναι σε καλύτερο επίπεδο;

Φέτος έχει πολύ περισσότερα ζευγάρια που έχουν δυνατότητες. Εχουν δει το πρόγραµµα και είναι περισσότερο υποψιασµένα. Παλαιότερα 2-3 ζευγάρια µόνο είχαν δυνατότητες και αυτό φαινόταν από την αρχή, φέτος κάθε βδοµάδα αλλάζουν οι πρώτες θέσεις.

Το παιχνίδι έχει «χάσει» τον αυθορµητισµό του επειδή τα ζευγάρια είναι πιο… υποψιασµένα;

Θεωρώ ότι είναι πολύ καλό που γνωρίζουν ότι απαιτείται δουλειά για να τα καταφέρεις στο συγκεκριµένο σόου. Τώρα ξέρουν ότι µόνο µία ώρα δεν φτάνει για να «βγει» η χορογραφία. Κάθε εβδοµάδα έχουν να αντεπεξέλθουν και σε καινούργιους χορούς µε διαφορετικές τεχνικές και απαιτήσεις και παραπάνω δουλειά. Είναι πιο αφοσιωµένοι φέτος.

Όταν βαθµολογείτε τους παίκτες, κρίνετε µε βάση την τεχνική ή συµπεριλαµβάνετε και άλλα κριτήρια στη βαθµολογία;

Η τελική βαθµολογία είναι συνδυασµός πάρα πολλών πραγµάτων. Είναι η τεχνική, αλλά είναι και το συναίσθηµα που «βγάζουν» σε κάθε χορογραφία.

Φέτος στην κριτική επιτροπή προστέθηκαν η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γιώργος Λιάγκας. Πώς είναι η συνεργασία σας;

Είµαι στο σόου από την πρώτη σεζόν. Εκτός από το γεγονός ότι είναι η δουλειά µου, είναι ένα πάρα πολύ ωραίο και θεαµατικό πρόγραµµα. Σίγουρα η απουσία του κ. Λάτσιου είναι αισθητή και µας λείπει πολύ, αλλά και µε τα καινούργια µέλη νοµίζω ότι τα πάµε καλά.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved