Γκαλένα Βελίκοβα: Το μεταπτυχιακό στη χοροθεραπεία, το μάστερ στη Νομική και οι τηλεοπτικές βλέψεις
Media

Γκαλένα Βελίκοβα: Το μεταπτυχιακό στη χοροθεραπεία, το μάστερ στη Νομική και οι τηλεοπτικές βλέψεις

Η Γκαλένα Βελίκοβα, την οποία παρακολουθούμε κάθε Παρασκευή βράδυ στο live του Dancing with the stars, συνεχίζει την εκπαιδευτική της κατάρτιση παρόλο που θεωρείται από τις κορυφαίες του είδους της. Η ίδια αποκαλύπτει τα «ανοίγματά» της αλλά και για τις βλέψεις της στην τηλεόραση.

Είστε πολυάσχολη µαµά. Αποφασίσατε να κάνετε και µεταπτυχιακό. Πώς τα καταφέρνετε;

Καλά, όπως όλοι! Με µεγάλη δυσκολία και πολλή προσπάθεια. Ολος ο κόσµος «τρέχει» µε ιλιγγιώδη ταχύτητα. Εκανα το µεταπτυχιακό µου στη Χοροθεραπεία. Ουσιαστικά, στο πώς χρησιµοποιείται ο χορός ως µέσο εναντίον της κατάθλιψης και του αλτσχάιµερ. Κράτησε τέσσερα χρόνια και µου προσέφερε πάρα πολύ θετικά αποτελέσµατα, στην έρευνα που έχω κάνει. Τα τελευταία χρόνια έχω αφοσιωθεί πολύ σε αυτό το κοµµάτι.

Ενώ όλος ο κόσµος προσπαθεί να απαλλαχθεί από πρόσθετα «βάρη», εσείς φαίνεται ότι το κάνετε ακόµη και εκεί που θα µπορούσατε να το είχατε αποφύγει…

Είµαι προπονήτρια αθλητικού χορού και έχω προπονήσει αλλά και κρίνει αθλητικούς χορευτές. Επειδή οι σπουδές µου, όπως και το µάστερ µου, είναι πάνω στη Νοµική, ήθελα να κάνω κάτι που έχει παραπάνω σχέση µε τη δουλειά µου. Εβλεπα καθηµερινά ότι ο κόσµος που ερχόταν για να µάθει χορό συµπλήρωνε ένα ερωτηµατολόγιο, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο ξεκινά τα µαθήµατα. Μου έκανε εντύπωση πως ένα µεγάλο ποσοστό, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, έγραφε πως δεν µπορεί να κοιµηθεί, έχει στρες και πιέζεται. Το κάνουν για εκτόνωση. Ηθελα να το δω στην πράξη. Οπως ξέρουµε, η κατάθλιψη είναι ο καινούργιος «καρκίνος» και ταλαιπωρεί πάρα πολύ τον κόσµο. Εκτός από τη φαρµακευτική αγωγή, καλό θα είναι οι πάσχοντες να ακολουθήσουν και εναλλακτικούς τρόπους να βοηθηθούν και να επαναφέρουν τη χαρά στη ζωή τους. Είναι πραγµατικά πολύ κρίµα νέοι άνθρωποι να µην έχουν τη χαρά να ζήσουν τη ζωή τους. Ευτυχώς τα αποτελέσµατα είναι πολύ θετικά. Μάλιστα, τώρα συζητώ να γίνει αντίστοιχο σε µάθηµα, κάτι που δεν υπάρχει µέχρι στιγµής στην Ελλάδα, όπως δεν υπάρχουν ειδικοί που να ασχολούνται µε το συγκεκριµένο αντικείµενο.

Θα βλέπατε τον εαυτό σας σε κάποιον άλλον ρόλο στην τηλεόραση;

∆εν θα έλεγα «όχι» σε έναν άλλο ρόλο στην τηλεόραση. ∆εν είναι κάτι που θα το πω εγώ. Με την έννοια πως κάτι τέτοιο δεν είναι κάτι που θέλω εγώ να κάνω. Απλώς θα δοκίµαζα µια καλή πρόταση. Αν µια πρόταση µε εκφράζει, θα τολµούσα να πάω ένα βήµα παρακάτω.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved