Αθερίδης: Τι απαντάει σε όσους κατηγορούν τους ηθοποιούς ότι κόβουν την δουλειά των παρουσιαστών
Media

Αθερίδης: Τι απαντάει σε όσους κατηγορούν τους ηθοποιούς ότι κόβουν την δουλειά των παρουσιαστών

Ο Θοδωρής Αθερίδης έχει ταλέντο και στην παρουσίαση. 

Ο ηθοποιός εξήγησε γιατί ένας ηθοποιός να μπει στην διαδικασία να παρουσιάσει μια εκπομπή και απάντησε σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι αυτές οι επιλογές κόβουν την δουλειά στους παρουσιαστές.

Βλέπω όλο και πιο πολλούς ηθοποιούς ν’ ασχολούνται με την παρουσίαση. Γιατί συμβαίνει αυτό;

«Εγώ το έχω κάνει και σε καλύτερες εποχές. Δυο καθημερινά τηλεπαιχνίδια που ήταν lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Η παρουσίαση δεν είναι κάτι δύσκολο για τον ηθοποιό. Χρειάζεται να είσαι ο εαυτός σου. Χαλαρός και εξοικειωμένος με την κάμερα και τον ρυθμό. Είναι πιο φυσικός χώρος για τους ηθοποιούς απ' ό,τι για τους παρουσιαστές»

Υπάρχει και η θεωρία, όμως, ότι η επιλογή ηθοποιών κόβει τη δουλειά από τους παρουσιαστές...

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό που λες. Εμείς εδώ και πολλά χρόνια έχουμε καταργήσει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Με τη λογική αυτή, λοιπόν, είμαι υπέρ του να μένει ο χώρος ανοιχτός για όλους και ο καλύτερος να παίρνει τη θέση. Εγώ ήμουν υπέρ της κατάργησης της άδειας για τους ηθοποιούς. Είμαι υπέρ του ανοίγματος της αγοράς γενικότερα. Για όλα τα επαγγέλματα»

Εσύ έχεις παρουσία στο θέατρο και ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης. Πώς βλέπεις ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την υποκριτική να παίρνουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κάμερα και στο σανίδι;

«Όλα εκ του αποτελέσματος κρίνονται. Για παράδειγμα, ο Κώστας Δόξας, ο τραγουδιστής, ήτα απολαυστικότατος στο «Your face sounds familiar». Ο αείμνηστος ο Τζίμης Πανούσης είχε κάνει ταινίες και φοβερές δουλειές» εξήγησε στο tvέθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved