Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν έχω αλλάξει σε τίποτα και ποτέ τη ζωή μου και για αυτό είμαι περήφανος»
Media

Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν έχω αλλάξει σε τίποτα και ποτέ τη ζωή μου και για αυτό είμαι περήφανος»

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Ελληνική τηλεόραση, καθώς καταφέρνει να βρίσκεται στο ίδιο πόστο επί 28 ολόκληρα χρόνια.

Ευφυής, με το θάρρος της γνώμης και την έντονη αίσθηση του χιούμορ μιλά και για τους τηλεκριτικούς!

«Σέβομαι και εκτιμώ τους ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν τη δουλειά τους και έχουν και το δικαίωμα να κρίνουν. Άλλοτε μπορεί να με ενοχλήσει μία κριτική, άλλοτε όχι, αν και δεν μου γίνεται. Έχει πολύ καιρό να μου γίνει κριτική. Μερικές φορές, παλαιότερα, μπορεί να με ενοχλούσαν κάποια πράγματα. Λάθος μου. Η κριτική πολλές φορές σου κάνει καλό. Αν σου κάνει κακό, μπορεί να σε διακρίνει και η έπαρση. Κρινόμαστε. Και υπάρχουν άνθρωποι που είναι η δουλειά τους αυτή», λέει στο Tv Kous Kous και καταλήγει:

«Έχω διαχωρίσει τα πράγματα πια, μετά από τόσα χρόνια Αυτό το έχω καταφέρει, το έχω κατακτήσει. Να ξεχωρίσω τη ζωή μου από την τηλεόραση: Υπάρχει η τηλεόραση, είναι η δουλειά μου, στην οποία είμαι ειλικρινής, δεν είμαι καθόλου διαφορετικός απ' ό,τι είμαι στην καθημερινότητα μου, και υπάρχει η ζωή μου. Αυτά τα δύο πράγματα δεν τα μπερδεύω. Δεν θα καθορίσει δηλαδή τη ζωή μου η τηλεόραση. Δεν θα με καταπιέσει το γεγονός ότι κάνω τηλεόραση στην καθημερινότητα μου. Δεν έχω αλλάξει σε τίποτα και ποτέ τη ζωή μου και για αυτό είμαι περήφανος. Και αυτό έχει περάσει στη γυναίκα μου, στα παιδιά μου. Εγώ συνηθίζω να λέω ότι οι άνθρωποι της τηλεόρασης νομίζουν ότι είναι σημαντικά πρόσωπα. Τι σημαντικά πρόσωπα;», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved