Media

Κωνσταντίνα Κλαψινού: «Θα μου άρεσε η ιδέα να ξανακάνω δραματική σειρά»

Η Κωνσταντίνα Κλαψινού σε συνέντευξή της μίλησε για το τέλος της σειράς «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» και για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια.

Ύστερα από μία μικρή αποχή από τα τηλεοπτικά πράγματα, φέτος επέστρεψες με το «Κάτι χωρισμένα παλικάρια».

Μία μικρή αποχή, πιστεύω, πάντα χρειάζεται, αλλά εξαρτάται από τους στόχους του κάθε ηθοποιού και από τον τρόπο με τον οποίο θέλει να αντιμετωπίσει την τηλεοπτική του πορεία. Ύστερα από τρία συνεχή καθημερινά σίριαλ («Βασιλιάδες», «Κλεμμένα όνειρα», «Δικαίωση») έπρεπε να απέχω λίγο, θεωρώντας ότι θα μου κάνει καλό, και να πετύχω να αντιμετωπίζομαι ως άφθαρτο πρόσωπο. Πιστεύω ότι όντως μου έκανε καλό γιατί πήρα έναν ρόλο που μου άρεσε πολύ και αυτό οφείλεται στους συνεργάτες και στο είδος της σειράς, που ήταν κάτι καινούργιο για εμένα.

Τι ευχαριστήθηκες στη συγκεκριμένη συνεργασία;

Μου άρεσε πολύ η διαδικασία και να συμμετέχω σε μια σκηνή όπου γίνονται, πραγματικά, τα ευτράπελα, ,όπως και ότι συνεργάστηκα με κωμικούς ηθοποιούς και έμαθα πράγματα. Επιπλέον, δίπλα μου είχα τον «μετρ» της κωμωδίας, τον Βασίλη Θωμόπουλο, ο οποίος με πήρε από το μηδέν και μου έμαθε να παίζω με περισσότερη εξωστρέφεια, να χρησιμοποιώ άλλους ρυθμούς και να έχω πιο έντονες κινήσεις στο σώμα μου.

Ποιο θα ήθελες να είναι το επόμενο βήμα σου;

Θα μου άρεσε η ιδέα να ξανακάνω δραματική σειρά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εάν μια κωμωδία είναι καλογραμμένη και έχει έναν καλό ρόλο δεν θα την προτιμήσω. Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου υπάρχει μια καλή θεατρική κίνηση που θέλω να κάνω...

Με τη Δανάη ήσασταν κοντά ως χαρακτήρες;

Μέχρι κάποιο σημείο ήμασταν πολύ κοντά, όπως στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόταν τα πράγματα και τη γνωριμία της με τον Πέτρο, που ήταν χαλαρή. Στη συνέχεια, όμως, που έπεσε στα δίχτυα του έρωτα και άρχισε να συμπεριφέρεται πιο διεκδικητικά, εκεί απομακρυνθήκαμε αρκετά.

Δηλαδή, εσύ δεν διεκδικείς;

Η αλήθεια είναι ότι ως χαρακτήρας δεν το «'χω» πολύ με τη διεκδίκηση ενός άνδρα. Εκεί που ήρθα σε αντίθεση με τη Δανάη ήταν ότι επέμενε να ασχολείται με έναν άνθρωπο που είχε να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στη ζωή του.

Πηγή: mytv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved