Κωνσταντίνα Κλαψινού: Όσα αποκάλυψε για το φινάλε της σειράς «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»
Media

Κωνσταντίνα Κλαψινού: Όσα αποκάλυψε για το φινάλε της σειράς «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»

Η Κωνσταντίνα Κλαψινού μιλάει για το φινάλε της σειράς Κάτι χωρισμένα παλικάρια.

Στα προσεχή επεισόδια εμφανίζεται και η κυρία Φωτεινή, η οποία βάζει το χεράκι της για να χωρίσει τον Πέτρο και τη Δανάη...

Η κυρία Φωτεινή πηγαίνει, σαν οικιακή βοηθός, στο σπίτι των ανδρών για να τους βοηθήσει και είναι «βαλτή» από την Κατερίνα, η οποία θέλει να έχει τον έλεγχο. Είναι ένας ιδιαίτερος ρόλος και πολύ γρήγορα θα έρθει σε σύγκρουση με τις «κακές πράξεις» της Κατερίνας.

Μία από αυτές είναι η απιστία του Πέτρου;

Είναι διάφορα τεχνάσματα που δημιουργεί η Κατερίνα με τη βοήθεια της κυρίας Φωτεινής. Ωστόσο, εκείνοι με έναν μαγικό τρόπο τα λύνουν όλα κατευθείαν και αυτό οφείλεται στην ειλικρινή σχέση που έχουν.

Ποιο θα ήθελες να είναι το τέλος της Δανάης;

Ως ηθοποιός δεν θα μου δημιουργήσει ιδιαίτερη χαρά να δω τη Δανάη και τον Πέτρο να καταλήγουν μαζί. Θα ήθελα η τελευταία σκηνή να είναι συναισθηματικά φορτισμένη, θεωρώ ότι η Δανάη έχει περάσει πολλά στη ζωή της, για το νεαρό της ηλικίας της, οπότε δεν πρέπει να «εγκλωβιστεί» σε έναν άνθρωπο που έχει πολλές υποχρεώσεις.

Με τον Βασίλη Θωμόπουλο συνεργάζεσαι και θεατρικά στην παράσταση «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης» στο Θέατρο Αθηνά.

Είχα την τύχη να συνεργάζομαι με τον Βασίλη Θωμόπουλο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η ενέργειά του έφτιαξε με τη δική μου και με βοήθησε πολύ κι έπειτα από χρόνια που λέγαμε ότι θέλαμε να συνεργαστούμε συνεργαστήκαμε 100%. Το να ασχολείσαι με τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο είναι από μόνο του μια επικίνδυνη κατάσταση γιατί υπάρχει περίπτωση ο θεατής να περιμένει συγκεκριμένα πράγματα από εσένα.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved