Πρωταγωνίστρια σειράς του ΑΝΤ1: «Δεν θα κατακρίνω τον Ντάνο. Ούτε εγώ είμαι επαγγελματίας ηθοποιός»
Media

Πρωταγωνίστρια σειράς του ΑΝΤ1: «Δεν θα κατακρίνω τον Ντάνο. Ούτε εγώ είμαι επαγγελματίας ηθοποιός»

Πρωταγωνίστρια σειράς του ΑΝΤ1 κλήθηκε να σχολιάσει τη συμμετοχή του στο Τατουάζ. 

Τι δήλωσε; Η Σοφίνα Λαζαράκη που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Παρθένα Ζωή» εξήγησε ότι δεν κρίνει αρνητικά τη συμμετοχή του Ντάνου στη σειρά Τατουάζ.

Πολλοί κατέκριναν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος παίζει στο Τατουάζ , λέγοντας ότι παίρνει τη δουλειά από επαγγελματίες ηθοποιούς. Ποια είναι η δική σου άποψη;

Δεν θα κατακρίνω τον Ντάνο, γιατί ούτε εγώ είμαι επαγγελματίας ηθοποιός. Δεν θεωρώ ότι πήρε τη δουλειά από κάποιον ούτε ότι του έκαναν χάρη. Του έκαναν μια πρόταση και την αποδέχτηκε. Αφού του έκαναν πρόταση, σημαίνει ότι ήθελαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο και όχι κάποιον άλλο.

Πριν από μερικές εβδομάδες τα γυρίσματα της Παρθένας ζωής σταμάτησαν και πολλοί υποστήριζαν ότι η σειρά θα κοπεί. Αγχώθηκες;

Σίγουρα υπήρχε άγχος, γιατί αρχικά μας είχαν πει ότι τα γυρίσματα θα διακοπούν για μία εβδομάδα επειδή υπήρχε έλλειψη σεναρίου, τελικά όμως η διακοπή κράτησε περισσότερο. Όταν διαβάζει διάφορα, σίγουρα περνούν απ' το μυαλό σου αρνητικά σκέψεις και αναρωτιέσαι: Λες να μείνω άνεργη . Εννοείται ότι αγχώθηκα, γιατί εδώ και λίγο καιρό μένω μόνη μου, οπότε σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να βρω άμεσα μια δουλειά για να μπορώ να πληρώνω τα έξοδα του σπιτιού.

Ποια συμβουλή σού έδωσε η μητέρα σου και την έχεις κρατήσει;

Όχι μόνο η μητέρα μου, αλλά όσοι με αγαπούν μου έχουν πει να κρατάω μικρό καλάθι. Διότι σ' αυτό τον χώρο υπάρχουν πολλοί που σου το παίζουν φίλοι κι από πίσω σε μαχαιρώνουν. Δεν μου έχει τύχει, αλλά είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου.

Πηγή: tv pages

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved