Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Οι τηλεθεατές πάντα μας εκπλήσσουν»
Media

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Οι τηλεθεατές πάντα μας εκπλήσσουν»

Για το αν φέτος έχουμε τη χειρότερη τηλεόραση των τελευταίων ετών, καθώς προβάλλονται καθημερινά 16 ώρες ριάλιτι προγραμμάτων, μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σχολιάζοντας στο σημερινό τηλεοπτικό όπως έχει διαμορφωθεί.

«Στην τηλεόραση θα γίνονται πάντα πειραματισμοί. Βραζιλιάνικα σίριαλ, τούρκικα, σόου, ριάλιτι... Αλλά ό,τι και να γίνει να θυμάστε κάτι: πάλι στο τζιν παντελόνι θα επιστρέψουν! Με λίγα λόγια, η μόδα πάντα περνά. Τα κανάλια φέρνουν στο προσκήνιο νέα οπτικοακουστικά προϊόντα γιατί ψάχνουν, ειδικά αυτήν την περίοδο, τη διαφήμιση με... το τουφέκι. Στο τέλος όμως θα γυρίσουν ξανά στο κλασικό και το διαχρονικό, στο τζιν! Και το τζιν στην ελληνική τηλεόραση είναι η ελληνική μυθοπλασία», λέει στην espresso και συμπληρώνει με σκεπτικισμό:

«Ότι παρακολουθεί τα ριάλιτι μια μεγάλη μερίδα κόσμου. Αυτό κάτι σημαίνει. Δεν θέλω να κρίνω το επίπεδο κανενός ανθρώπου, γιατί δεν ξέρω, όταν έχει την τηλεόραση του ανοιχτή, αν παρακολουθεί ή απλά χαζεύει. Μπορεί και να τον ιντριγκάρουν τα αθλήματα του “Survivor”, μπορεί και η μαγειρική να είναι του γούστου του. Ναι, η τηλεθέαση των ριάλιτι είναι ένα φαινόμενο. Αλλά, όπως έλεγαν ο Φρόιντ και ο Στίβεν Χόκινγκ, εδώ δεν μπορούμε να βρούμε άκρη με το τι θέλουν οι γυναίκες, θα βρούμε άκρη με το τι θέλει ο τηλεθεατής; Οι τηλεθεατές πάντα μας εκπλήσσουν, γι' αυτό και κανένας τηλεοπτικός δημιουργός δεν ξέρει τη συνταγή της επιτυχίας και αν θα πάει καλά η παραγωγή που ετοιμάζει ή όχι. Πολλά πράγματα δεν τα καταλαβαίνουμε. Απλώς συμβαίνουν», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved