Μιχελιδάκη-Μερτζάνης-Λασκαράτος: «Η δημόσια τηλεόραση πρέπει να χαράσσει τη δική της πορεία»
Media

Μιχελιδάκη-Μερτζάνης-Λασκαράτος: «Η δημόσια τηλεόραση πρέπει να χαράσσει τη δική της πορεία»

Η Μάριον Μιχελιδάκη, ο Κώστας Μερτζάνης και ο Νίκος Λασκαράτος δίνουν… αγώνα δρόμου για μια έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Μ. Μιχελιδάκη: «Η πρωινή καθημερινή, ενημερωτική εκπομπή έχει δέσμευση, καθώς η ειδησεογραφία δεν σταματά. Κοιμάσαι το βράδυ και όταν ξυπνάς, κάτι νέο έχει προκύψει. Εδώ και δέκα χρόνια, που είμαι συνολικά, σ' αυτή τη ζώνη, απορώ κάποιες φορές πώς συνεχίζω! Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ το ζωντανό. Και όταν ανεβαίνει η αδρεναλίνη γίνεται για μένα καύσιμο!» τόνισε στον Τηλεθεατή.

Κ. Λασκαράτος: «Μεγάλο και καθημερινό στοίχημα είναι να ενημερώνουμε τίμια, με ταχύτητα και αντανακλαστικά τους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης. Προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο».

Ν. Μερτζάνης: «Είναι ένας αγώνας δρόμου, που δεν σταματά ποτέ. Και είναι μεγάλο στοίχημα να μπορείς να ενημερώνεις γρήγορα και με εγκυρότητα. Να βρεις αυτή τη λεπτή γραμμή που χωρίζει την επιτυχή ενημέρωση από την γκάφα».

-Η δημόσια τηλεόραση ποια χνάρια ακολουθεί;

Μ. Μιχελιδάκη: «Η δημόσια τηλεόραση πρέπει να χαράσσει τη δική της πορεία, ώστε να καλύπτει με αντικειμενικότητα την ενημέρωση, την ψυχαγωγία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό. Να έχει ένα ευρύ φάσμα, ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του κόσμου που την πληρώνει. Άποψη που ακούμε συχνά και τη σέβομαι».

Κ. Λασκαράτος: «Η δημόσια τηλεόραση οφείλει να δίνει βήμα σε όλους. Να παρουσιάζει τα ειδησεογραφικά θέματα με σφαιρικότητα και αντικειμενικότητα, να μην κρύβει "κάτω από το χαλί" καμία πληροφορία αλλά' και να παρέχει σωστή και σύγχρονη ψυχαγωγία στην ελληνική οικογένεια».

Ν. Μερτζάνης: «Η ΕΡΤ ακολουθεί συγκεκριμένους δρόμους. Της πολυφωνίας, της εγκυρότητας, της παρουσίασης όλων των απόψεων και της ψυχραιμίας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved