Το τατουάζ: Αποκάλυψη «βόμβα» στα επόμενα επεισόδια
Media

Το τατουάζ: Αποκάλυψη «βόμβα» στα επόμενα επεισόδια

Στα επόμενα επεισόδια του «Τατουάζ» έχουμε μία μεγάλη αποκάλυψη, καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα μάθουμε τον πραγματικό λόγο που ο Στέφανος μπήκε στη ζωή του Σάκη και της 'Όλγας.

Ο επιχειρηματίας, συμφωνά με πληροφορίες του Mytv δεν θέλει να «κλέψει» την Όλγα, αλλά να εκδικηθεί τον αστυνομικό. Από τα πρώτα επεισόδια κιόλας που ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπήκε στο «Τατουάζ» ως Στέφανος μοιάζει να κρύβει πολλά μυστικά από το παρελθόν.

Ο νέος ήρωας εισέβαλε στη ζωή του Σάκη και της Ολγας αναστατώνοντας την καθημερινότητα τους. Κανείς, όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ποιοι ήταν οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους ο Στέφανος προσέγγισε το ζευγάρι. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο νεαρός επιχειρηματίας είχε ένα πολύ σκοτεινό σχέδιο όταν έφτασε στα Μετέωρα προκειμένου να πάρει εκδίκηση, αλλά και να αποδώσει ο ίδιος δικαιοσύνη.

Η μεγάλη αποκάλυψη ξεκινάει όταν ο Σάκης έρθει αντιμέτωπος με μια αλήθεια που θα αναποδογυρίσει τον κόσμο του. Αυτή η αλήθεια αφορά το μυστικό του Στέφανου, το οποίο έχει αρχίσει να αποκαλύπτεται και τα κομμάτια μιας ιστορίας από το παρελθόν μπαίνουν σιγά σιγά στη θέση τους. Τότε ο Σάκης αρχίζει να διαπιστώνει πως με τον Στέφανο Λαμπίρη τον συνδέει ένα κοινό γεγονός από το παρελθόν, το οποίο ήταν μοιραίο και αρκετό ώστε να πέσει ο ίδιος θύμα μιας πράξης εκδίκησης που σκοπό έχει την απονομή δικαιοσύνης.

Η Όλγα, που βρίσκεται στη μέση εξομολογείται στον Αλέξανδρο τις ανησυχίες της καθώς δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Μάλιστα, ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Ολγα ότι έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Σάκη. Ωστόσο, ξαφνικά ο ίδιος πρέπει να πάει στην Αθήνα για να βρει την Ελπίδα πριν να είναι αργά καθώς φοβάται για τη ζωή της. Ο νεαρός βρίσκει την Ελπίδα σε στέκι ναρκομανών και καταλαβαίνει πως η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου και οι χειρότεροι του φόβοι επιβεβαιώνονται. Δεν ξεχνά, όμως, λεπτό το σχέδιο εκδίκησης που έχει οργανώσει για τον Σάκη. Έτσι, επιστρέφοντας στα Μετέωρα, ετοιμάζεται για τη μεγάλη αναμέτρηση με τον αστυνομικό και είναι έτοιμος να τον αντιμετωπίσει.

Ακόμη, ο ίδιος αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια για τον Σάκη στην Ολγα, διακινδυνεύοντας τη σχέση τους. Να θυμίσουμε πως ο Στέφανος αρκετά συχνά έχει άσχημες αναμνήσεις από το παρελθόν και η εικόνα του νεκρού αδελφού του τον βασανίζει καθημερινά. Έχει, όμως, σχέση με αυτό ο Σάκης ή κάτι άλλο χωρίζει τους δύο άνδρες; Και πώς θα πάρει τελικά εκδίκηση ο Στέφανος από τον Σάκη; θα αρκεστεί λέγοντας την αλήθεια στην Ολγα ή όχι;

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved