Μαρία Μπεκατώρου: Αποκάλυψε τι εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει
Media

Μαρία Μπεκατώρου: Αποκάλυψε τι εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει

Η Μαρία Μπεκατώρου μετράει πολλά χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης. 

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια κατάφερε να ξεχωρίσει και να κάνει πραγματικά αυτό που ήθελε. Βέβαια, υπάρχει και κάτι που δεν το έχει κάνει ακόμα στην τηλεόραση και θα ήθελε να της δοθεί η ευκαιρία αυτή.

Την περίμενες την ανταπόκριση που είχε το «Still standing»;

«Δεν ήξερα καθόλου τι θα γίνει με αυτό το πρότζεκτ και αρχικά είχα υπερβολικό άγχος. Ήταν κάτι εντελώς καινούριο στην Ελλάδα. Επίσης δεν ήμουν καθόλου σίγουρη πώς θα ήμουν εγώ ως παρουσιάστρια σε παιχνίδι».

Έχεις περάσει από πολλά είδη εκπομπών. Υπάρχει κάποια που ξεχωρίζεις;

«Τις έχω αγαπήσει όλες, αλλά δεν θα ήμουν απόλυτα ειλικρινής αν σου έλεγα ότι δεν έχω αγαπήσει περισσότερο το Your face sounds familiar και το still standing»

Η μόδα με τα ριάλιτι σου φαίνεται παροδική ή σε αγχώνει σε σχέση με το μέλλον των υπόλοιπων εκπομπών;

«Με έχει τρομάξει λίγο αυτό που συμβαίνει. Δεν τα παρακολουθώ, αλλά έχω μιλήσει με ανθρώπους που δεν περίμενα να βλέπουν ριάλιτι και τους ρώτησα γιατί τα βλέπουν. Μου είπαν "χαλαρώνουμε και ξεχνιόμαστε". Πιστεύω ότι όλο αυτό κάποια στιγμή θα περάσει, ωστόσο τώρα βιώνουμε μια διαφορετική τηλεοπτική πραγματικότητα».

Έχεις κάποιο απωθημένο στην τηλεόραση;

«Απωθημένα δεν έχω. Επειδή, όμως, λατρεύω τη μαγειρική, θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω μια εκπομπή μαγειρικής. Όχι ριάλιτι, θα ήθελα να είναι όμως κάτι διαφορετικό, στο οποίο θα έχω δίπλα μου κι έναν φίλο μου μάγειρα» είπε στο Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved