Σπυροπούλου: «Είχα πάρα πολλή ανάγκη να μείνω εκτός τηλεόρασης»
Media

Σπυροπούλου: «Είχα πάρα πολλή ανάγκη να μείνω εκτός τηλεόρασης»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραδέχεται ότι η αποχή της από την τηλεόραση της έκανε καλό. 

Όλο αυτό το διάστημα είχε την ευκαιρία ν' ασχοληθεί με άλλα πράγματα και πάνω απ' όλα με τις σπουδές της.

Ισχύει ότι έχεις πρόταση να παρουσιάσεις μια εκπομπή;

«Στην παρούσα φάση δεν έχω κάτι ν’ ανακοινώσω. Προτιμώ να μιλάω όταν γίνονται τα πράγματα. Δεν μου αρέσει να εκθέτω ούτε τον εαυτό μου ούτε καταστάσεις»

Το διάστημα που έμεινες εκτός τηλεόρασης σε βοήθησε;

«Νομίζω ότι είχα πάρα πολλή ανάγκη να συμβεί αυτό, σε σημείο που το τελευταίο διάστημα ήταν σαν να το παρακαλούσα. Πραγματικά με βοήθησε πολύ και η συναναστροφή μου με τα παιδιά και με το πανεπιστήμιο, με έκανε να δω ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή. Γιατί έτσι όπως γίνονταν όλα, το ένα μετά το άλλο, και με τόση ένταση, νόμιζα ότι υπάρχει μόνο ο κόσμος της τηλεόρασης. Αλλά δεν είναι έτσι. Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί κόσμοι, οι οποίοι είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντες και έχουν αρκετά να σου διδάξουν»

Ποιο είναι το μότο που σε χαρακτηρίζει;

«Αυτά που έλεγα μέσα στο παιχνίδι είναι όλα όσα πιστεύω. Δεν τα έλεγα με στρατηγική. Έχω διδαχθεί ότι πρέπει να λες την αλήθεια και πιστεύω ότι όσο και αν προσπαθείς να δημιουργήσεις καταστάσεις για να συμβούν πράγματα, εάν δεν είναι γραφτό, δεν θα γίνουν ποτέ. Η ζωή είναι πραγματικά σοφή και το αποδεικνύει σε όλους μας καθημερινά. Ακόμα και τα παθήματα που γίνονται μαθήματα για κάποιοι λόγο συμβαίνουν. Όλοι μας έχουμε διάφορα κομμάτια που συνθέτουν την προσωπικότητα μας -αυτό που έδειξα στο παιχνίδι ήταν ένα δικό μου. Για εμένα, το «3υίνίνοι·» ήταν ένα σπουδαίο μάθημα ζωής. Και θέλω να υπάρξουν κι άλλα που θα βγουν στην επιφάνεια, όπως αυτά της μητρότητας και της οικογένειας. Γενικά, ό,τι έχω κάνει στην πορεία μου με έχει διδάξει. Δεν πετάω τίποτα και ίσως για αυτό και κάποιοι λένε ότι είδαν σε εμένα μεγάλη αλλαγή»

«Πολύ, μα πάρα πολύ και εκεί θέλω να δώσω βάση, γιατί η γνώση είναι δύναμη. Το κάνω για την ψυχή μου. Είμαι στη Φιλοσοφική, στο Καποδιστριακό, και το έχω ανάγκη να το κάνω ανεξάρτητα εάν θα το εξασκήσω ως επάγγελμα. Δεν είναι ο χώρος που θέλω να υπάρχω, αλλά μου αρέσει ακόμα και η σχέση που έχω αναπτύξει με τους συμφοιτητές μου» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved