Γιάννης Ποιμενίδης: Τι είπε για τις εξελίξεις στη «Παρθένα Ζωή»
Media

Γιάννης Ποιμενίδης: Τι είπε για τις εξελίξεις στη «Παρθένα Ζωή»

Ο Γιάννης Ποιμενίδης πρωταγωνιστεί στην «Παρθένα Ζωή» και μιλάει για τις εξελίξεις που θα φέρει η πρόταση γάμου που κάνει ο Παύλος στη Ζωή. 

Ο Παύλος και ο Άρης διεκδικούν τη Ζωή.

Ο Παύλος κάνει πρόταση γάμου στη Ζωή... Τι ελπίζει ότι θα ζήσει μαζί της;

«Ο Παύλος πράγματι κάνει πρόταση γάμου στη Ζωή, ελπίζοντας ότι όλο αυτό θα λειτουργήσει. Γνωρίζει ότι η Ζωή δεν είναι ερωτευμένη μαζί του, ωστόσο, κάπου μέσα στην καθημερινότητα τους ως ζευγάρι, και ειδικά όταν έρθει το μωρό, Πιστεύει ότι θα φτιάξει μια ευτυχισμένη οικογένεια και ίσως υπό αυτές τις συνθήκες τον ερωτευτεί. Η Ζωή όμως δεν τον ερωτεύτηκε ποτέ»

Από την άλλη πλευρά, όμως, βρίσκεται αντιμέτωπος με το φίλο του Άρη, ο οποίος τρέφει συναισθήματα για τη Ζωή και ο Παύλος το γνωρίζει αυτό..

«Σε αυτήν την περίπτωση είναι θέμα εγωισμών. Το θέμα είναι ποιος την ερωτεύτηκε πρώτος, με ποιον αξίζει αυτό το κορίτσι να είναι μαζί και φυσικά υπάρχει και το ιστορικό, που έχουν ο Παύλος και ο Άρης οι οποίοι μεγάλωσαν μαζί στο ίδιο ίδρυμα, έχουν παράλληλους βίους, μαζί ίδρυσαν την εταιρία, και με αυτό το παρασκήνιο είναι φυσικό να συνεχίζεται η κόντρα τους με επίκεντρο και τη Ζωή...»

Δεν εγκλωβίζεται όμως ο Παύλος μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση;

«Σίγουρα, κατά έναν τρόπο ζει ένα αδιέξοδο, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, όπως λένε. Πώς θα εξελιχθεί ο γάμος της Ζωής και του Παύλου; Ο γάμος τους θα ξεκινήσει ομαλά και ρομαντικά κατά μία έννοια. Δεν είμαι όμως σίγουρος ότι θα συνεχιστεί έτσι, ότι θα παραμείνει ήρεμος, δηλαδή, αλλά θα υπάρξουν ανατροπές»

θα γίνει κάποια στιγμή ευτυχισμένος, γιατί αυτή η σχέση δεν νομίζω ότι μπορεί να του προσφέρει ευτυχία...

«Η ευτυχία του εξαρτάται 100% από τη Ζωή... Εκείνη είναι η ζωή του και σε αυτήν ποντάρει για την ευτυχία του, οπότε προς το παρόν παραμένει αναπάντητο ερώτημα το αν θα ευτυχήσει ή όχι..» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved