Στενή συνεργάτιδα της Σκορδά γιόρτασε με τον αγαπημένο της την 4η επέτειο σχέσης και πάει για γάμο!
Media

Στενή συνεργάτιδα της Σκορδά γιόρτασε με τον αγαπημένο της την 4η επέτειο σχέσης και πάει για γάμο!

Στην τελική ευθεία για να κάνουν το επόµενο βήµα στη σχέση τους βρίσκονται η στενή συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά και ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος. 

Ο λόγος για την Τζένη Μελίτα και τον Σπύρο Μαργαρίτη που το πήραν απόφαση, έπειτα από τέσσερα χρόνια που είναι ζευγάρι. Η όµορφη δηµοσιογράφος του «Πρωινού» εξοµολογείται ότι µε τον αγαπηµένο της, επίσης δηµοσιογράφο και παρουσιαστή, δεν θα αργήσουν να «επισφραγίσουν» τον έρωτά τους µε τον πιο όµορφο τρόπο. «∆εν νιώθω ότι πλησιάζει ο γάμος. Τον βλέπω τον Σπύρο πολύ χαλαρό ακόµα, αλλά θε-ρώ κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι προς τα εκεί το πάµε!», εξοµολογείται στην Real η Τζένη και συνεχίζει µιλώντας για τα πρωτόγνωρα συναισθήµατα που νιώθει για το άλλο της µισό: «Ήµουν από τους ανθρώπους που δεν πίστευα ότι µπορείς να υπάρξεις ερωτευµένος µε έναν άνθρωπο πάνω από ένα µε δύο χρόνια. Με τον Σπύρο, όµως, αυτό έχει καταρριφθεί εντελώς!».

Το ερωτευµένο ζευγάρι, µάλιστα, πριν από λίγες ηµέρες, γιόρτασε την τέταρτη επέτειο της σχέσης του στο Λουτράκι. Η Τζένη και ο Σπύρος άφησαν για λίγο τις επαγγελµατικές τους υποχρεώσεις στην άκρη και πέρασαν ένα µαγευτικό διήµερο στο όµορφο παραλιακό θέρετρο παρέα µε φιλικό τους ζευγάρι. Η ταλαντούχα συνεργάτις της Φαίης Σκορδά και ο σύντροφός της, µάλιστα, το βράδυ της επετείου τους επισκέφθηκαν γνωστό νυχτερινό κέντρο της περιοχής, όπου χόρεψαν, τραγούδησαν και, όπως αποκαλύπτει η ίδια, πέρασαν µια αξέχαστη βραδιά: «Φέτος, τα τέσσερα χρόνια µας θέλαµε να τα γιορτάσουµε κάπως διαφορετικά. Πέρυσι, είχαµε δώσει ένα µεγάλο πάρτι στο σπίτι για αρκετούς φίλους και γνωστούς. Φέτος, θέλαµε κάτι πιο ιδιαίτερο. Ενα διήµερο στο Λουτράκι µε τους κουµπάρους µας ήταν ό,τι έπρεπε. Το βράδυ της επετείου, πήγαµε σε µια ταβέρνα, που είχε µάλιστα και live µουσική, και έκανα έκπληξη στον Σπύρο µια µεγάλη τούρτα και ένα αγαπηµένο µας τραγούδι αφιερωµένο από την ορχήστρα! Το πιο ωραίο ήταν ότι όλο το µαγαζί µάς ευχήθηκε και µάλιστα χτυπούσαν τα µαχαιροπίρουνά τους µέχρι να φιληθούµε µε τον Σπύρο. Ήταν πολύ γλυκό!». Η Τζένη και ο Σπύρος συγκατοίκησαν από τον πρώτο κιόλας χρόνο της σχέσης τους στο σπίτι του δηµοσιογράφου στο Ψυχικό. Όσοι γνωρίζουν καλά το ζευγάρι µιλούν για έναν πολύ δυνατό έρωτα µε γερές βάσεις που πάει ολοταχώς για γάµο. Άλλωστε, οι δυο τους απολαµβάνουν να µοιράζονται τον ελεύθερο χρόνο τους µαζί, έχουν τους ίδιους στόχους και είναι απόλυτα ευτυχισµένοι ο ένας στο πλάι του άλλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved