Ανατροπές στο Τατουάζ με την είσοδο της Ιζαμπέλας Κογεβίνα
Media

Ανατροπές στο Τατουάζ με την είσοδο της Ιζαμπέλας Κογεβίνα

Θέλοντας να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το τρίδυμο της επιτυχίας Ανδρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου βάζει στο «Τατουάζ» νέα πρόσωπα.

Ετσι, μετά τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που αποδείχτηκε πολύ καλή επιλογή, στη σειρά μπαίνει η Ιζαμπέλα Κογεβίνα, η οποία υποδύεται τη Μαρίνα. Η νεαρή γυναίκα εισβάλλει στη ζωή του Αλεξ (Στέφανος Μιχαήλ), ο οποίος όχι μόνο εντυπωσιάζεται όταν τη γνωρίζει, αλλά αποφασίζει να κάνει και το επόμενο βήμα στη ζωή του, αφήνοντας πίσω οριστικά το παρελθόν του με την Αννα (Δανάη Παππά).

«Είμαι πολύ χαρούμενη, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Δεν έχω και πολύ χρόνο να βλέπω τηλεόραση αλλά, όταν είχα, έβλεπα το “Τατουάζ” και ήταν από τα σίριαλ που είχα ξεχωρίσει» λέει η ηθοποιός στην «Espresso».

Για τον ρόλο της στo τηλεοπτικό hit του Alpha επισημαίνει:

«Η Μαρίνα μεγάλωσε στην Αίγινα, αλλά στην εφηβεία της έφυγε με τους γονείς της για τη Γερμανία και επέστρεψε τώρα στο νησί, για να ασχοληθεί με ένα κτήμα που έχουν με φιστικιές. Στόχος είναι να κάνει εμπόριο φιστικιών και ό,τι άλλο θα μπορούσε με τον συγκεκριμένο καρπό. Εχοντας χάσει τις επαφές της επειδή έλειπε πολλά χρόνια, η οικογένεια Μελά την αγκαλιάζει και τη δέχεται ως φίλη αρχικά. Με τον Αλεξ γνωρίζονται από παλιά. Εκείνη ως χαρακτήρας είναι αρκετά έξω καρδιά και οι δυο τους αρχίζουν να κάνουν παρέα. Η Μαρίνα είναι αισιόδοξη και χαμογελαστή κοπέλα και πιστεύω έτσι να παραμείνει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved