Μυριέλλα Κουρεντή: «Μου έγινε πρόταση και για το δεύτερο Survivor και το σκεφτόμουν»
Media

Μυριέλλα Κουρεντή: «Μου έγινε πρόταση και για το δεύτερο Survivor και το σκεφτόμουν»

Την απολαμβάνουμε στο DWTS 6.

Η Μυριέλλα Κουρεντή διαθέτει τα προσόντα για παίκτρια ριάλιτι επιβίωσης. Είναι γυμνασμένη, αθλητική, όμορφη, δημοφιλής. Λογικά θα ήταν ιδανική υποψήφια στις λίστες των παραγωγών που κάνουν κάστινγκ για παίκτες έτοιμους για όλα.

Όπως η ίδια αποκαλύπτει μάλιστα: «Mου είχε γίνει πρόταση για το Survivor αλλά στην αρχή φοβήθηκα και αρνήθηκα γιατί δεν ήξερα τι θα δω. Τελικά ήταν πολύ ωραίο και θεώρησα ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε ένα τέτοιο πλαίσιο, γιατί στη ζωή μου κάνω ελεύθερο κάμπινγκ, μου αρέσει η ζωή στη φύση και δεν έχω θέμα με θερμοκρασίες και κακουχία.

Το είχα σκεφτεί και μου άρεσε ως ιδέα. Μου έγινε πρόταση και για το δεύτερο Survivor και το σκεφτόμουν, αλλά είχα ήδη κλείσει να παίξω στην "Παρθένα Ζωή" και ήταν δύσκολο. Δεν σου κρύβω ότι όταν είπα στους γονείς μου ότι το σκέφτομαι δεν τους πολυάρεσε... Αυτά τα παιχνίδια κάνουν το μεγάλο μπαμ στο πρώτο, άντε και στο δεύτερο. Μετά συνηθίζει ο κόσμος και δεν έχει νόημα. Στο τρίτο δεν θα πήγαινα, μέχρι το δεύτερο, το σκεφτόμουν σοβαρά», λέει η ίδια σε συνέντευξη της στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved