Η μεγάλη «πληγή» της φυγής επιστημόνων στο εξωτερικό στο «Οff Camera» στο Έ την Πέμπτη
Media

Η μεγάλη «πληγή» της φυγής επιστημόνων στο εξωτερικό στο «Οff Camera» στο Έ την Πέμπτη

Η μεγάλη «πληγή» της φυγής επιστημόνων στο εξωτερικό που προκάλεσε η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών μπαίνει στο «μικροσκόπιο» της εκπομπής OFF CAMERA με την Αμαλία Κάτζου, την Πέμπτη 12 Απριλίου στις 23:45 στην τηλεόραση του Εpsilontv.

Στην κάμερα της εκπομπής μιλούν Έλληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό αλλά και νέοι επιστήμονες που αντιστάθηκαν στις «σειρήνες» της μετανάστευσης και αποφάσισαν να μείνουν στην Ελλάδα και να πολεμήσουν για να κάνουν πράξη τα όνειρά τους.

Μεταξύ άλλων μιλά στην εκπομπή ο καθηγητής Δημήτρης Καρούσης που ζει και εργάζεται στο Ισραήλ και είναι πρωτοπόρος στην έρευνα για την Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση και ο Γεώργιος Σωτηρίου που εργάζεται στο Ινστιτούτο Καρολίνσκα στη Σουηδία και η ερευνητική πρότασή του αφορά στην αξιοποίηση της νανοτεχνολογίας σε βιοϊατρικές εφαρμογές.

Ακόμα, μιλούν νέοι επιστήμονες που επέστρεψαν από το εξωτερικό και προάγουν την έρευνα στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. Μια εκπομπή αφιερωμένη στους νέους ανθρώπους που διαπρέπουν, ο καθένας στον τομέα του, και αποδεικνύουν εμπράκτως πως ανεξαρτήτως των συνθηκών τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν.

Την Πέμπτη 12 Απριλίου στις 23.45 το βράδυ στο Epsilontv με την Αμαλία Κάτζου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved