Τζώρτζης Παπανικολάου: «Πραγματικά δεν ήξερα ότι έχω τέτοιες δυνατότητες»
Media

Τζώρτζης Παπανικολάου: «Πραγματικά δεν ήξερα ότι έχω τέτοιες δυνατότητες»

Ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους και πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού MasterChef μιλάει στο 7 μέρες tv για την αποχώρηση του από το παιχνίδι.

Ο λόγος για τον Τζώρτζη Παπανικολάου.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση σου από το παιχνίδι, τι θα έλεγες πως ήταν για εσένα το MasterChef;

«Το MasterChef ήταν μια εμπειρία ζωής, που σίγουρα δεν θα την ξεχάσω. Έζησα ωραίες στιγμές, πολλή πίεση και σίγουρα ήταν κάτι το μοναδικό»

Πόσο εύκολο είναι να επικεντρωθείς στη μαγειρική σε ένα παιχνίδι που απαιτεί την παραμονή σου σε ένα σπίτι μαζί με άλλους 21 άγνωστους; «Από μικρός έχω επικεντρωθεί στην μαγειρική, όμως, ο «εγκλεισμός» δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Στην αρχή αγχώθηκα πολύ, 21 διαφορετικές προσωπικότητες σε ένα σπίτι είναι δύσκολο. Αυτό που μου έμεινε είναι ότι πλέον μπορώ να συγκατοικήσω πιο εύκολα με τον καθέναν»

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο στην όλη διαδικασία του MasterChef ; Τι βρήκες πιο απαιτητικό; «Το πιο απαιτητικό ήταν ο χρόνος! Πραγματικά δεν ήξερα ότι έχω τέτοιες δυνατότητες. Το να μαγειρεύεις σε 45 λεπτά ακούγεται δύσκολο, το να το κάνεις είναι ακόμα πιο δύσκολο! Επίσης, κάποιες φορές στερεύεις και από ιδέες, πράγμα που χειροτερεύει την κατάσταση», λέει ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved