Σιωμόπουλος: Eίµαι ο µακροβιότερος συνεργάτης του Παπαδάκη και αυτό αποτελεί µεγάλη τιµή και ευθύνη
Media

Σιωμόπουλος: Eίµαι ο µακροβιότερος συνεργάτης του Παπαδάκη και αυτό αποτελεί µεγάλη τιµή και ευθύνη

Για µια ακόµη χρονιά ο Ντίνος Σιωμόπουλος λέει «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

∆ιανύουµε µια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν. ∆εδοµένων των συνθηκών, απολαµβάνετε την πρωτιά της εκποµπής;

Ο κόσµος καθηµερινά επιβραβεύει την προσπάθεια που κάνουµε ως «Καληµέρα Ελλάδα» να τον ενηµερώνουµε άµεσα για θέµατα που τον απασχολούν, χωρίς υπερβολές και ακρότητες. Απολαµβάνουµε το να µπορούν οι πολίτες, µε τη γνώση που αποκτούν, να αντιµετωπίζουν τα διάφορα προβλήµατα που τους προκύπτουν καθηµερινά, ενώ δυστυχώς η πολιτεία πολλές φορές είναι απούσα.

Τι έχει καθιερώσει ως πρώτη την εκποµπή;

Η σταθερότητα και ο επαγγελµατισµός του Γιώργου Παπαδάκη, η επιµονή του στην αποκάλυψη της είδησης και της αλήθειας και της ανάδειξης προβληµάτων πολιτών αλλά και της εξεύρεσης λύσεων, καθώς και η επιλογή όλων των προσώπων που βρίσκονται δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια -µπροστά και πίσω από τις κάµερεςεκτιµώ ότι αποτελούν το µείγµα εκείνο για να βρίσκεται αυτή η εκποµπή πρώτη στις επιλογές των τηλεθεατών εδώ και 30 χρόνια. Ο κόσµος µάς εµπιστεύεται κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερο. Φέτος κλείνω 10 χρόνια στην εκποµπή. Αρχές του 2008 προσεκλήθην να εµφανιστώ ως καλεσµένος στο «Καληµέρα Ελλάδα» για θέµατα οικονοµικής επικαιρότητας και από εκείνη την ηµέρα ο Γιώργος Παπαδάκης µε επέλεξε να βρίσκοµαι δίπλα του και συνεχίζω να το κάνω µέχρι σήµερα! Είµαι ο µακροβιότερος συνεργάτης του στον αέρα και αυτό αποτελεί µεγάλη τιµή αλλά και ευθύνη για εµένα.

Ποιο είναι το σηµαντικότερο πράγµα που έχετε µάθει από εκείνον;

Ότι, αν δεν είσαι σωστός επαγγελµατίας, δεν µπορείς να σταθείς πουθενά. Αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει να σέβεσαι τον πολίτη και τα προβλήµατα που αντιµετωπίζει. Να ασκείς κριτική στο πολιτικό σύστηµα χωρίς να έχεις δεσµεύσεις και εξαρτήσεις και να είσαι σε θέση να υπερασπίζεσαι µε επιχειρήµατα το δίκιο σου µε όποιο κόστος.

Έχετε διαπληκτιστεί ποτέ έντονα πίσω από τις κάµερες;

Σε κάθε δουλειά υπάρχει ένταση ορισµένες στιγµές, αλλά σε καµία περίπτωση δεν έχω διαπληκτιστεί µε κάποιον συνάδελφο. Η δουλειά µας δεν είναι να τσακωνόµαστε, αλλά να συνεργαζόµαστε ώστε κερδισµένος να είναι ο τηλεθεατής µέσω της σωστής πληροφόρησης.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved