Ντίνος Σιωμόπουλος: «Ο πρωταθλητισμός και η δημοσιογραφία έχουν πολλά κοινά»
Media

Ντίνος Σιωμόπουλος: «Ο πρωταθλητισμός και η δημοσιογραφία έχουν πολλά κοινά»

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος τον οποίο παρακολουθούμε στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη να λέει "Καλημέρα Ελλάδα", εκτός από οικονομικός συντάκτης είναι και πρωταθλητής. Μάλιστα στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με πολλά είδη αθλημάτων. Ο ίδιος μιλάει για τις δύο μεγάλες αγάπες στις οποίες μοιράζεται... 

Εχετε κατακτήσει χρυσό µετάλλιο στη σκοποβολή. Μετανιώσατε που ακολουθήσατε τη δηµοσιογραφία και όχι τον αθλητισµό;

Οσο και αν ακούγεται περίεργο, ο αθλητισμός και η δημοσιογραφία, ή καλύτερα ο πρωταθλητισμός και η δημοσιογραφία, έχουν πάρα πολλά κοινά. Στον πρωταθλητισμό για να διακριθείς πρέπει να είσαι επίμονος, να δουλεύεις πολύ, να λατρεύεις αυτό που κάνεις, να σηκώνεσαι όταν πέφτεις κάτω, να μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια και να γίνεσαι κάθε μέρα όλο και καλύτερος. Νομίζω ότι όλα αυτά απαιτεί και η δημοσιογραφία. Πράγματι, από μικρό παιδί ήμουν ταυτισμένος με τον πρωταθλητισμό σε ό,τι και αν έχω ασχοληθεί. Είτε αυτή είναι η σκοποβολή είτε το αλπικό σκι, το ποδόσφαιρο, η αναρρίχηση, το Stand up Paddle και πολλά ακόμη αθλήματα που έχω γνωρίσει. Μακάρι για πολλά χρόνια ακόμη να συνεχίσω να κάνω πρωταθλητισμό και στα αθλήματα αλλά και στη δημοσιογραφία.

Εξαιτίας αυτού θα συµµετείχατε σε ριάλιτι επιβίωσης;

Δεν νομίζω ότι η συμμετοχή σε ένα τέτοιο ριάλιτι εξαρτάται μόνο από το αν είσαι γυμνασμένος ή αθλητής. Εκτιμώ ότι υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που απαιτούνται για να διακριθείς. Οι προκλήσεις μού αρέσουν, αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής μου έχω αρκετές επαγγελματικές και προσωπικές δραστηριότητες που δεν θα μου επέτρεπαν να συμμετέχω σε μία τέτοια διαδικασία.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved