Ρένος Ρώτας: «Προσαρμόστηκα, και ο Λάκης με βοήθησε πολύ»
Media

Ρένος Ρώτας: «Προσαρμόστηκα, και ο Λάκης με βοήθησε πολύ»

Είναι ο νέος κολλητός του Τζίμη στους «Δέκα μικρούς Μήτσους».

Ο Ρένος Ρώτας μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για την πρόταση, για τα γυρίσματα αλλά και για τη σχέση του με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Πως ήρθε η πρόταση για τους «Δέκα μικρούς Μήτσους»;

«Αρχικά μέσω κάστινγκ. Μου είπε το πρακτορείο «Ρένο, θα γίνουν "Δέκα μικροί Μήτσοι. Σε ενδιαφέρει;». Πήρα μέρος λοιπόν, έγινε ακρόαση από τον Λάκη Λαζόπουλο και με διάλεξε»

Με τον Λάκη είχατε γνωριστεί στο παρελθόν;

«Είχαμε κάνει μια συνάντηση πολύ παλιά, όταν ήμουν 18 ετών και συνεργαζόμουν στην παράσταση « Αμαντέους» με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Εκεί την καλλιτεχνική διεύθυνση είχε ο Λάκης Λαζόπουλος. Στο κάστινγκ, αρχικά δεν με θυμόταν»

Πώς ήταν το ξεκίνημα της συνεργασίας σας στα γυρίσματα; Δυσκολεύτηκες;

«Η κωμωδία είναι δύσκολη, θέλει ρυθμό και ένταση. Δεν το είχα ξαναδοκιμάσει. Το βρήκαμε όμως πολύ γρήγορα. Προσαρμόστηκα, και ο Λάκης με βοήθησε πολύ. Δεν υπήρχε λοιπόν ουσιαστική δυσκολία»

Δώσε μας λίγο παρασκήνιο από τα γυρίσματα. Πώς περνάτε;

«Έχει πολύ γέλιο. Η πλειονότητα των διαλογικών κομματιών βγαίνει εκείνη την ώρα. Στην ουσία, υπάρχει ένας σκελετός πάνω στον οποίο δουλεύουμε και στη συνέχεια προκύπτουν αρκετά και πάνω στην πράξη»

Υπήρξε κάποια ατάκα ή κάποια στιγμή που σε δυσκόλεψε; «Μια μέρα έχουμε κάνει γύρισμα. Προς το παρόν δεν έχει προκύψει κάτι», λέει ο ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved