Καφετζόπουλος: «Η παράσταση είναι και μια ευκαιρία να δει το κοινό τη Ζωζω, έζησε εκείνη την εποχή»
Media

Καφετζόπουλος: «Η παράσταση είναι και μια ευκαιρία να δει το κοινό τη Ζωζω, έζησε εκείνη την εποχή»

Ο Αττίκ και η εποχή του, ήχοι, φωνές, όργανα και μουσικές εξαίσιες, αναβιώνουν στο «Παλλάς» από την Παρασκευή 13 Απριλίου με το μιούζικαλ «Αναζητώντας τον Αττίκ» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου.

Μελωδίες και στίχοι που επηρέασαν όλους τους κατοπινούς δημιουργούς και συντρόφευσαν γενιές ολόκληρες στους έρωτες, τις χαρές και τις λύπες τους συνθέτουν την αξέχαστη «Μάντρα», με πρωταγωνιστές τους Ζωζώ Σαπουντζάκη, Αντώνη Καφετζόπουλο, Ακη Σακελλαρίου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Νάντια Κοντογεώργη και αρκετούς άλλους ταλαντούχους ηθοποιούς, τραγουδιστές και μουσικούς.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, απαντά στο γιατί ο κόσμος λάτρεψε τόσο πολύ αυτήν την παράσταση το 2012, όταν είχε ανεβεί ξανά.

«Το έργο παρουσιάζει ένα λαμπερό και πρωτοποριακό καλλιτεχνικό σχήμα πριν από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ένας πολύ βασικός λόγος που το αγάπησε ο κόσμος είναι τα τραγούδια αυτής της εποχής, που είναι πολύ γνωστά. Ένας άλλος λόγος είναι η ίδια η ζωή του Αττίκ, που είναι σαν μυθιστόρημα. Ο Αττίκ έζησε μια περιπετειώδη ζωή. Καταγόταν από πλούσια οικογένεια, μετά πτώχευσε, έβγαλε πολλά λεφτά με τις εμφανίσεις και τα τραγούδια του, μετά τα ξόδεψε, παντρευόταν, χώριζε, ξαναπαντρευόταν, τον εγκατέλειπαν οι γυναίκες με δραματικό τρόπο... Κι αυτός έγραφε ερωτικά τραγούδια για χαμένους έρωτες, ζώντας μια ζωή πολύ ενδιαφέρουσα. Η παράσταση είναι και μια ευκαιρία να δει το κοινό και τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία έζησε εκείνη την εποχή ως παιδάκι», είπε για την παράσταση στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved