Pobres Rico: Νέα καθημερινή σειρά στο Star;
Media

Pobres Rico: Νέα καθημερινή σειρά στο Star;

Η καθημερινή κωμική σειρά «Έλα στη θέση μου» σημειώνει μεγάλη επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης και οι υπεύθυνοι των καναλιών φαίνεται να αναζητούν αυτή τη «συνταγή». 

Ένας από τους πιο κατάλληλους παραγωγούς για να βρουν το πακέτο είναι ο Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος έχει τα δικαιώματα της παραπάνω σειράς, κι έτσι εξασφάλισε και τα αντίστοιχα του «Pobres Rico». Πρόκειται για μία κολομβιανή σειρά, η οποία προβλήθηκε τη χρονική περίοδο 2012-2013 στο ΗΟΝ με επιτυχία, ενώ ο κύκλος αποτελούνταν από 167 επεισόδια. Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται δύο διαφορετικοί κόσμοι. Σύμφωνα με δημοσίευμα τη mytv θέλουν γνωστή σεναριογράφο να έχει ήδη προσαρμόσει το σενάριο στα ελληνικά δεδομένα, ενώ η σειρά έχει κατατεθεί στο Star.

Η υπόθεση:

Από τη μία πλευρά βρίσκεται η Μαριέλα, η οποία είναι μία όμορφη μητέρα, νεαρής ηλικίας, που ζει μαζί με το παιδί της, τον πάτερα και τους δύο δίδυμους αδελφούςτης σε μια γειτονιά της Μπογκοτά, και από τπν άλλη ο Γκονζάλο, ένας άξιος εκπρόσωπος της υψηλής κοινωνίας. Ειδικότερα, ο νεαρός άνδρας ζει μια πλούσια και άνετη ζωή, ενώ είναι λάτρης και του γυναικείου φύλου. Επίσης ο ίδιος είναι πρόεδρος μιας εται¬ρείας που έχει κληρονομήσει. Η Μαριέλα και ο Γκονζάλο αγνοούν ο ένας την ύπαρ¬ξη του άλλου αφού είναι από διαφορετικούς κόσμους και κοινωνικές τάξεις, αλλά σύ¬ντομα το πεπρωμένο θα τους φέρει κοντά... Συγκεκριμένα, ο ξάδελφοςτοϋ Γκονζάλο, ο Αλεχάνδρο, επιθυμεί διακαώς να αναλάβει την προεδρία της εταιρείας και έτσι δεν διστάζει να κατηγορήσει τον ξάδελφο του για κακή οικονομική διαχείριση της εταιρείας, για διακίνηση παράνομων χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό του και έτσι καταζητείται από την Αστυνομία, οι τραπεζικοί λογαριασμοί του κλείνουν και σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι τράπεζες προχωρούν στην κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του. Από τη μια μέρα στην άλλη βρίσκεται στο μηδέν! Ο άνδρας, όντας απελπισμένος, αποφασίζει να ακολουθήσει τη συμβουλή της γιαγιάς του, Έσθερ, και αποφασίζει, να μετακομίσει στην Μπογκοτά και να αναλάβει κάποιες εκτάσεις που είχε αγοράσει κάποτε ο παππούς του. Όπως και γίνεται. Υπάρχει, όμως, ένα μεγάλο πρόβλημα·. Αυτά τα κτήματα ανήκουν πια στην οικογένεια της Μαριέλα, αλλά δεν έχουν... αποδείξεις. Μέχρι να βρεθεί μια λύση και για τις δύο πλευρές, Μαριέλα και Γκονζάλο θα βρεθούν αντιμέτωποι και η συμβίωση τους δεν θα είναι και η πιο εύκολη. Μάλιστα, η ένωση αυτών των δύο κόσμων θα επιφέρει πολλές ανατροπές στη ζωή όλων, για να αποδείξει ότι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία, αλλά η αγάπη και η αλληλεγγύη. Δεν είναι απαραίτητο να ζεις μια ζωή μέσα στην πολυτέλεια, αλλά να απολαμβάνεις τη ζωή με τις καλές και τις κακές στιγμές της!

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved