Ορέστης Τζιόβας: Ο νέος του ρόλος και η σειρά «Έλα στην θέση μου»
Media

Ορέστης Τζιόβας: Ο νέος του ρόλος και η σειρά «Έλα στην θέση μου»

Ο Ορέστης Τζιόβας είναι το νέο πρόσωπο στην σειρά του Alpha, Έλα στη θέση μου και υποδύεται τον Θάνο, ο οποίος εισβάλλει στη ζωή της Ρενάτας και προσπαθεί να την πάρει μαζί του στο εξωτερικό. Τι συμβαίνει με αυτόν;

«Είναι ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται πολύ για τη Ρενάτα γιατί σίγουρα είναι μια πολύ εμφανίσιμη γυναίκα. Ο Θάνος είναι ένας άνθρωπος που ταξιδεύει πολύ λόγω της δουλειάς του. Έρχεται λοιπόν ή συζήτηση αν μπορούν να συνεχίσουν μαζί στο μέλλον. Του αρέσει η σταθερότητα στις σχέσεις, ενώ τη σχέση του την περνάει πάντα μέσα από τη λογική. Μελλοντικά, βέβαια, θα μάθουμε τι συμβαίνει με αυτόν. Κρύβει κάποιο μυστικό, δεν μπήκε τυχαία στη ζωή της Ρενάτας» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Συνδέεται με κάποιους ανθρώπους από το περιβάλλον της νεαρής κοπέλας;

«Ενδεχομένως να συνδέεται και με άτομα του περιβάλλοντος της.”

- Επειδή στον Θάνο προέχει η λογική, αφήνει καθόλου περιθώρια για ειλικρινή συναισθήματα;

«Νομίζω ότι απάντηση σε αυτό δεν μπορεί να δώσει ούτε ο Θάνος- μάλλον στο αποτέλεσμα μπορεί να φανεί, όπως γίνεται και στη ζωή μας. Αυτά όλα είναι θεωρητικά: τι σημαίνει συναίσθημα, τι σημαίνει επενδύω, τι σημαίνει ειλικρίνεια... Άλλα λέμε και άλλα κάνουμε συνήθως. Στο αποτέλεσμα όμως κρίνονται όλα.»

-Ποια είναι τα στοιχείο στα οποία ταυτίζεστε με τον Θάνο και ποια τα στοιχεία που είναι εντελώς αντίθετα με το δικό σας χαρακτήρα;

«Ένα κοινό στοιχείο είναι το χιούμορ που έχει, το οποίο είναι λίγο μαύρο, λίγο εξυπνακίστικο. Όσον αφορά την εργασία και την τεχνοκρατία, δεν νομίζω ότι συγκλίνουμε γιατί ασχολούμαι με τα καλλιτεχνικά. Επίσης, σίγουρα δεν είμαι χειριστικός, γιατί, όπως βλέπουμε, εκείνος είναι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved