Ποιους καρφώνει ο Θεοδωρόπουλος; «Άλλαξαν αξίες, τα πιστεύω τους…»
Media

Ποιους καρφώνει ο Θεοδωρόπουλος; «Άλλαξαν αξίες, τα πιστεύω τους…»

Survivor 2018: Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος μετά την έξοδό του από το Survivor, μιλά για τους πρώην πλέον συμπαίκτες του και αποκαλύπτει… πολλά.

-Με ποιους ταιριάξατε και με ποιους υπήρχε απόσταση;

«Αρχικά ταίριαξα με τον Κωνσταντίνο, με τον οποίο μέχρι το τέλος δεν άλλαξε τίποτα, ήμασταν κοντά. Με τον Νικόλα είχα ταιριάξει στην αρχή -και το λέω αυτό γιατί εκεί οι συνθήκες θέλοντας και μη σε άλλαζαν, άλλαζαν τη συμπεριφορά. Εξαρτάται βέβαια και τι άνθρωπος είσαι, γιατί κάποιοι άλλαξαν και τις αξίες και τα πιστεύω τους... Εγώ ήθελα όπως μπήκα να βγω. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ήλθα σε επαφή με τη δημοσιότητα, γιατί εργάζομαι ως μοντέλο. Κάποιοι ήταν -και είναι- διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να μείνουν έστω και μία εβδομάδα παραπάνω. Να πουλήσουν τις αξίες τους, τη μία μέρα να σου λένε «είσαι φίλος και αδερφός» και την επομένη να αλλάζουν παρέες σύμφωνα με τις ψήφους» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Νιώσατε ότι μπήκατε στο στόχαστρο των συμπαικτών σας ή των τηλεθεατών;

«Ναι, βέβαια. Επειδή υποστήριζα τη γνώμη μου μέχρι το τέλος, δεν άλλαξα ποτέ.»

-Έγινε πολύς λόγος για τους τσακωμούς σας με τη Μελίνα και τον Ηλία...

«Το κακό ήταν ότι υπερασπιζόμουν το δίκιο και όταν αυτό αφορούσε άλλους, όχι μόνο εμένα. Όποτε έβλεπα κάτι άδικο, το έλεγα, γιατί έτσι έχω μεγαλώσει και ίσως για αυτό να δέχτηκα όλα τα πυρά. Ωστόσο, δεν με ενδιαφέρει, γιατί η αλήθεια βγαίνει πάντα στο φως. Όταν βγήκα, σοκαρίστηκα με διάφορα που γράφτηκαν. Πιστεύω ότι δημιουργήθηκαν λανθασμένες εντυπώσεις.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved