Η Άση Μπήλιου ξεκαθαρίζει: «Η αιτία που έφυγα από τον Alpha δεν ήταν η Ελένη»
Media

Η Άση Μπήλιου ξεκαθαρίζει: «Η αιτία που έφυγα από τον Alpha δεν ήταν η Ελένη»

Με περισσότερα από 17 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, συγκαταλέγεται δικαίως στις πλέον αγαπηµένες αστρολόγους. Η Άση Μπήλιου, απολαμβάνοντας πλέον τη νέα καριέρα της στην τηλεόραση, μιλάει για τη νέα συνεργασία της με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου ενώ αποκαλύπτει και τους λόγους που αποχώρησε από την Ελένη Μενεγάκη και τον Alpha.

Φέτος σε βρίσκουμε σε άλλο κανάλι. Πώς εξελίσσεται αυτή η τηλεοπτική σεζόν;

Τα πράγµατα είναι καλύτερα. Πράγµα που δεν περίµενα. Ηξερα την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη αρκετά χρόνια, αλλά δεν είχαµε συνεργαστεί ξανά. Γνώριζα ότι είναι καλά παιδιά.

Εχεις συνειδητοποιήσει ότι στην ώρα σου η τηλεθέαση στη «Φωλιά των Κου Κου» χτυπάει κόκκινο;

Εννοείται ότι βλέπω τα νούµερα, ξέρω τι µου γίνεται. Φαίνεται ότι υπάρχει µια θετική ανταπόκριση από τον κόσµο, που έχει χτιστεί εδώ και χρόνια. ∆εν είµαι καινούργια στην τηλεόραση, έχω πίσω µου 17 χρόνια. Χαίροµαι πολύ που ο κόσµος µπορεί να σε εµπιστευτεί και να ακούσει µια συµβουλή, ανεξαρτήτως του σε ποιο κανάλι είσαι. ∆εν έχει καµία σηµασία αν σήµερα είσαι εδώ και αύριο κάπου αλλού. ∆εν ταυτίζεται δηλαδή το όνοµά σου µε ένα κανάλι.

Ωστόσο, για καιρό είχες ταυτιστεί με την Ελένη Μενεγάκη. Ανησυχούσες για το επόμενο βήμα σου;

Είναι λογικό ο κόσµος να µας έχει συνδεδεµένες. Ειδικά όταν αναφέρονται στην αστρολογία και στην Ελένη, έρχοµαι εγώ στο µυαλό τους. Ηµασταν αρκετά χρόνια µαζί, δέκα ολόκληρα χρόνια. Από εκεί και έπειτα, το έχω ξαναπεί, ήταν ένας κύκλος που έκλεισε. Και έχει να κάνει µε το κανάλι και όχι µε την Ελένη. Η αιτία που έφυγα από τον Alpha δεν ήταν η Ελένη. Με κάποιον τρόπο ο Alpha µε οδήγησε να φύγω. Οπότε, σαφώς έµεινα και κάποιον χρόνο εκτός τηλεόρασης, πράγµα που δεν µε πείραξε και δεν έφερα ως άγχος, γιατί εγώ δεν είµαι παρουσιάστρια. Εχω ένα συγκεκριµένο επάγγελµα, το οποίο µπορώ να το κάνω και χωρίς την τηλεόραση. Ζω και χωρίς να είµαι στην τηλεόραση. Σαφώς, όποιο επάγγελµα και αν κάνει κανείς, από τη στιγµή που έχει κάποια προβολή από την τηλεόραση, ενισχύεται.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved